DataLife Engine > Новини Чернівців > Половину доходів буковинці витрачають на харчі

Половину доходів буковинці витрачають на харчі

Половину доходів буковинці витрачають на харчі

За даними вибіркового обстеження умов життя домогосподарств половину своїх доходів населення Чернівецької області спрямовує на харчування. У середньому одне домогосподарство витрачало на продукти харчування та харчування поза домом 2001 грн. на місяць, повідомляє обласне управління статистики.

Однією особою в середньому за місяць спожито 3,9 кг м’яса й м’ясопродуктів та сала, 19,7 кг молока й молокопродуктів та масла, 15 яєць, 1,4 кг риби й рибопродуктів, 2,8 кг цукру (включаючи цукор, використаний на кондитерські вироби) та меду, 1,8 кг олії та інших рослинних жирів, 5,8 кг картоплі, 9 кг овочів і баштанних, 3,1 кг фруктів, ягодів, горіхів, винограду, 9,9 кг хліба та хлібних продуктів.

Калорійність добового раціону харчування однієї особи області склала 3136 ккал, вміст білків у спожитих продуктах харчування становив 86 г, жирів – 131 г, вуглеводів – 396 г.



Повернутися назад