RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

Майстриня Світлана ГЛІБІЩУК-БАГЛАЙ розповідає, що вірить у силу своїх оберегів, бо вона їх створює з любов’ю та щирістю, і розповідає, які обереги слід тримати вдома або носити при собі.
Кукурудза символізує здоров’я дітей, гречка – вагітність
– Простий перевернутий віник принесе в дім гроші та захистить від негативної енергії, – розповідає майстриня. Для цього потрібно просто покласти віник біля вхідних дверей. Такий нехитрий метод вбереже вас від фінансових проблем та злих людей. Це і буде вашим оберегом.
Будь-хто, знаючи певні ази виготовлення оберегів, може зробити для себе власний оберіг. Нічого складного в цьому немає. Є певні заготовки. А додавши трохи фантазії, можна створити неповторний енергетично змістовний оберіг. Покладіть, наприклад, у лапоть, що за символікою береже здоров’я ніг, перчик (символ чоловічої сили), жолудь (символ сили), шишку – родючість та молодість, часник – оберіг проти чарів та злої сили.
Обереги можна розміщувати і в коридорі, і на кухні, визначених місць для цього немає. Перш ніж чіпляти оберіг у хаті, прислухайтеся до власної інтуїції, вона підкаже правильне місце. Коли хочете придбати оберіг, беріть той, який перший вам сподобається, не прицінюйтеся довго, довіртеся внутрішнім відчуттям.
Також поцікавтеся у продавця, для кого і для чого призначено той чи інший оберіг. Наприклад, оберіг-віночок купують для незаміжніх дівчат. Він допоможе дівчині швидше вийти заміж.
Жінці добре купувати обереги з кукурудзою, гречкою та пшоном. Аби вона могла швидше завагітніти й мала здорових діточок. Знаєте, як кажуть: "скочити у гречку" – завагітніти, тому просо й гречка – сексуальні символи. А кукурудза символізує здоров’я ваших дітей.
Аби у чоловіка було все гаразд із здоров’ям, можете йому до кишені покласти перчик.
Для злагоди у сім’ї покладіть вдома оберіг-хатку – вона символізує скріплення подружжя. Такий оберіг і молодятам добре дарувати, щоби сім’я збереглася, і подружжю, яке не дуже ладнає. Така хатка зверху має стріху з лісової трави, із неї ще роблять щітки для малярства. Як хати білять, щоби не було бруду, так і хатка-оберіг змиватиме все погане з вашого дому.
Аби постійно зростали прибутки і не було ні фінансових, ні кар’єрних проблем, шукайте на оберегах драбину. Драбина – до стабільного фінансового та кар’єрного зростання.
Та будьте уважні, бо в оберегах важлива кожна деталь. Якщо в оберезі є підкова, вона повинна бути перевернута, як повна чаша. Якщо підкова опущена вниз, ви все своє щастя виливатимете і нічого у вас не буде доброго.
Порожні горщики, мішки та монети –
до злиднів
Також в обереги не можна класти порожні мішки, горщики та монети. Це символізує злидні. Горщики та мішечки повинні бути набиті гречкою, квасолею, кукурудзою. Часом зустрічаються обереги, набиті стрічками – то від незнання майстрів. Це в дім принесе бідність.
Довірити добробут у родині можна й оберегу-домовику. Йому сподобається, якщо ви поставите його на кухні. Хочете, аби домовик оберігав ваші прибутки, покладіть йому до рук паперові гроші (але не монети), аби виганяв злих духів – сопілочку.
– Роблю певні заготовки для оберегів самостійно, – каже майстриня. – Часом навіть люди сміються з мене і запитують, що несу на собі у мішках. То я восени та навесні ходжу за лозою на Прут. Лоза – особлива рослина, вона відганяє від хати злі сили та хвороби. Для оберегів потрібна чиста лоза. Вона повинна бути зеленуватого або червонуватого кольору. Така лоза не ламається. Коли лоза ще свіжа, її слід відмочити. Відмочую її у ванній, дивлюся, коли розпочинає гнутися, й починаю виплітати. На обереги витрачаю багато лози, тож доводиться заготовляти мішками.
Відчуваю, що обереги захищають і тих, хто їх тримає вдома, і тих хто їх виготовляє.
У силі оберегів вже переконалася, як на власному досвіді, так і від людей багато чула. Наприклад, одного разу до знайомої, яка взяла на продаж мої обереги, підійшла жінка. Вона шукала розради – її сина безвинно ув’язнили. Придбавши оберіг-віник, матір поспішила передати його синові, а той не випускав його з рук – так вірив, що справедливість візьме гору. Так і сталося. Хлопця невдовзі звільнили, а матір не переставала дякувати.
Антоніна БАБЧУК
27-01-2009, 11:55
Коментарів 0 Переглядів 19 241

Теги -

Триває збір коштів на деталі до них, закликаємо всіх небайдужих долучитися

Організаторка виставки запрошує охочих на Фестиваль писанкарства, який відбудеться в суботу, 20 квітня, в Центрі культури "Вернісаж"

Ярослав Чала здобув перемогу в таких дисциплінах як присідання (з вагою 160 кг) і станова тяга (205 кг)
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі

Організаторка виставки запрошує охочих на Фестиваль писанкарства, який відбудеться в суботу, 20 квітня, в Центрі культури "Вернісаж"


Вирок суду – читати класику. Блог Юлії Пацаранюк
Чоловіка, який обікрав сестру, зобов'язали прочитати "Кайдашеву сім’ю" І.Нечуя-Левицького
“Красиве, спокійне, проєвропейське місто”. Блог Галини Олійник
Віталій Кім поділився враженнями від Чернівців та поміркував, на що зараз слід витрачати бюджетні кошти.
Кому дісталися гуманітарні швидкі допомоги – секрет: чому посадовці на Буковині не готові це розказати
Державні відомства приховали інформацію про отримувачів дорогих авто з Італії під приводом "обмеженого доступу"
ВІДЕО Переглянути все відео

До церкви приходьте на всю Великодню службу, щоби відчути велич свята, радить єпископ Феогност

Міжнародна програма з ефектом особистої присутності за участі європейських артистів цирку та героїчного артиста, що отримав поранення під Бахмутом.

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.

У "Магістраль" ви будете навчатися з висококваліфікованими інструкторами, які підготують вас до будь-яких дорожніх ситуацій. Наші автомобілі відповідають найвищим стандартам безпеки, а навчання проводиться за сучасними методиками, що забезпечує вам не лише отримання водійського посвідчення, але й практичні навички, необхідні для безпечного водіння.