додати в закладки
RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець Вхід через ВКонтакте
Головна Здоров'я Тури з Чернівців Весілля Бізнес каталог Блоги Досьє Досьє - відомі люди Чернівців Афіша Фото Відео

Ваше здоров'я / Новини

Загадкова недуга «вбиває» відчуття голоду та спраги

Приблизно рік тому Лендон Джонс перестав їсти.
У 12-річного хлопчика апетит зник несподівано. Він просто прокинувся вранці, не відчуваючи ні голоду, ні спраги. Причому, до цього він із задоволенням їв піцу та морозиво, пише The Daily Mail.
Зараз хлопчика нудить, і у нього паморочиться голова майже 24 години на добу. До цих пір лікарі не можуть зрозуміти, що викликало таку аномалію. Антибіотики не допомагають. Національні інститути охорони здоров'я США хочуть ознайомитися з цим випадком. За минулий рік Лендон схуд майже на 16 кілограмів. Зниження ваги триває.
Хлопчик може зрідка з'їсти не більше шматочка сандвіча і трохи чіпсів. Оскільки сил у нього не вистачає, Лендон змушений весь день лежати на дивані. Найближчим часом, можливо, доведеться годувати хлопчика через трубку. Щодо причин проблеми, то, ймовірно, у нього неправильно працює гіпоталамус. Ця зона мозку регулює голод, спрагу, температуру тіла, тиск, цикли сну. Також не виключено, що проблема криється в лікуванні абсансів (однієї з різновидів епілептичного нападу), що здійснювалося три роки тому.
0 899
31-10-2014, 20:00

Теги -
Новини по темі:{related-news}
Новини партнерів:
Погода, Новости, загрузка...
Загрузка...

Наталія ПАШКОВСЬКА, завідувач кафедри клінічної імунології, алергології та ендокринології БДМУ
Смачні рецепти

Солодке та смачне печиво до чаю – це, як теплі і приємні спогади з дитинства
Всі рецепти ...
• Теги