RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

Федорук займається правилами паркування, а Тіміш - санкціями проти Росії

За один місяць роботи депутати-мажоритарники від Чернівецької області спромоглися лише на шість законопроектів та лише на кілька повноцінних виступів. Жоден із виступів чи законопроектів не стосувався Буковини.

Про це повідомляє ГМ "ОПОРА", яка проаналізувала дані з сайту Верховної Ради, пише molbuk.ua

Законопроекти народних депутатів з Чернівецької області стосувались надання статусу учасників бойових дій добровольцям, визнання Римського статуту, посилення покарання за паркування в непередбачених на це місцях, посилення відповідальності за порушення в сфері морського та річкового транспорту, змін до податкового кодексу щодо оподаткування благодійної допомоги.

Найбільше законопроектів за другий місяць роботи Ради напрацював (автор або співавтор) Максим Бурбак - три. Григорій Тіміш став співавтором двох законопроектів. Один законопроект підготував Микола Федорук. Натомість жодним законопроектом не може похвалитись Іван Рибак.

Федорук займається правилами паркування, а Тіміш - санкціями проти Росії


Народний депутат від Чернівців Микола Федорук (201 виборчий округ), відвідавши з початку роботи 8 скликання Верховної Ради України 100% засідань, одноосібно та у співавторстві подав 36 поправок до закону про бюджет на 2015 рік при розгляді його у 2 читанні, 13 з яких враховані. Також народний депутат одноосібно вніс законопроект щодо надання повноважень працівникам ДАІ тимчасово затримувати транспортний засіб (блокування коліс чи за допомогою евакуатора) за порушення правил зупинки та стоянки. Виступав Микола Федорук на засіданнях Ради лишень раз. Це сталось під час обговорення законопроекту про зміни до містобудівного законодавства. Нагадаємо, що Микола Федорук є головою підкомітету з питань місцевих органів виконавчої влади та територіального устрою Комітету питань державного будівництва, регіональної політики та місцевого самоврядування.

Федорук займається правилами паркування, а Тіміш - санкціями проти Росії


Згідно з офіційних даних, які містяться на сайті Верховної Ради України про законопроекти, запити, голосування та реєстрації, то про народного депутата від 202 виборчого округу Івана Рибака окрім того, що він відвідав з початку роботи парламенту 94% засідань згідно даних письмової реєстрації, нічого більше сказати неможливо.

Федорук займається правилами паркування, а Тіміш - санкціями проти Росії


Обранець в 203 виборчому окрузі Григорій Тіміш був одним із 18 співавторів законопроекту щодо звернення до західних держав та міжнародних інституцій з приводу посилення санкцій щодо Росії, визнання ДНР та ЛНР терористичними організаціями (після трагедії у Волновасі). Він також один із 155 співавторів конституційних змін щодо визнання юрисдикції Міжнародного кримінального суду на умовах Римського статуту. Народний депутат, який відвідав загалом 81% засідань згідно даних письмової реєстрації, мав один виступ, який полягав у передачі слова колезі депутату.

Федорук займається правилами паркування, а Тіміш - санкціями проти Росії


Представник 204 виборчого округу в парламенті Максим Бурбак відвідав з початку роботи парламенту 88% засідань і підготував в авторстві та співавторстві три законопроекти. Зокрема, він є одним із співавторів змін до закону “Про статус ветеранів війни…” щодо статусу осіб, які захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України (в тому числі мова йде про добровольців). Також Максим Бурбак - автор законопроекту щодо змін до Податкового кодексу, яким пропонується звільнити від оподаткування цільову благодійну допомогу, яка надається фізичними та юридичними особами громадянам, які за висновками органів охорони здоров’я потребують лікування чи реабілітації або є законними представниками хворої дитини. Народний депутат вніс законопроект щодо посилення штрафних санкцій за порушення у сфері морського та річкового транспорту.

Максим Бурбак протягом останнього місяця мав два виступи, один з яких стосувався передачі слова колезі Миколі Федоруку. Інший виступ був під час обговорення законопроекту №1549 “Проект Закону про внесення зміни до статті 255 Кодексу України про адміністративні правопорушення (щодо безпеки на морському та річковому транспорті)”, який в результаті обговорення був повернутий на доопрацювання.
Редактор: Микола Кобилюк
26-01-2015, 15:23
Коментарів 0 Переглядів 1 938

Теги -


Захисник загинув під час контрнаступальної операції на Донеччині
Великописарівська громада Сумської області перебуває під сильним обстрілом
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі


Захисник загинув під час контрнаступальної операції на Донеччині


Вирок суду – читати класику. Блог Юлії Пацаранюк
Чоловіка, який обікрав сестру, зобов'язали прочитати "Кайдашеву сім’ю" І.Нечуя-Левицького
“Красиве, спокійне, проєвропейське місто”. Блог Галини Олійник
Віталій Кім поділився враженнями від Чернівців та поміркував, на що зараз слід витрачати бюджетні кошти.
Кому дісталися гуманітарні швидкі допомоги – секрет: чому посадовці на Буковині не готові це розказати
Державні відомства приховали інформацію про отримувачів дорогих авто з Італії під приводом "обмеженого доступу"
ВІДЕО Переглянути все відео

До церкви приходьте на всю Великодню службу, щоби відчути велич свята, радить єпископ Феогност

Міжнародна програма з ефектом особистої присутності за участі європейських артистів цирку та героїчного артиста, що отримав поранення під Бахмутом.

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.

У "Магістраль" ви будете навчатися з висококваліфікованими інструкторами, які підготують вас до будь-яких дорожніх ситуацій. Наші автомобілі відповідають найвищим стандартам безпеки, а навчання проводиться за сучасними методиками, що забезпечує вам не лише отримання водійського посвідчення, але й практичні навички, необхідні для безпечного водіння.