RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

З Ніконовим працювали нормально, а Бешлею варто бути більш людяним, - працівники земельного департаменту

Директор департаменту містобудівного комплексу й земельних відносин Володимир Ніконов написав заяву на звільнення з 29 жовтня.

Про те, чому він це зробив, "регіонал" коментувати відмовляється, і пропонує журналістам molbuk.ua про це поцікавитись у самих працівників департаменту.

Водночас у самому департаменті хвалять роботу Ніконова, а два тижні перебування Володимира Бешлея на посаді в.о. керівника департаменту називають "нелюдяними".

Про те, що нині відбувається у скандальному департаменті ми поцікавились у заступника керівника департаменту містобудівного комплексу й земельних відносин Сергія ШИЛЯЄВА.

- Сергію Миколайовичу, що ж нині відбувається в департаменті?

- Згідно з розпорядженням, яке учора надійшло до департаменту, в. о. директора департаменту Володимир Бешлей звільнений з цієї посади з 24 жовтня. Є й інше розпорядження. Воно називається "Про звільнення Ніконова з посади директора департаменту", згідно з яким припинена його служба в Чернівецькій міській раді з 29 жовтня. Питання про призначення іншої особи на посаду директора або якийсь інший шлях вирішення цієї ситуації залежить від посадових осіб, які нині очолюють міську раду.

З Ніконовим працювали нормально, а Бешлею варто бути більш людяним, - працівники земельного департаменту

- Судячи із заяви колективу департаменту ми розуміємо, що працівники не готові до того, щоби Володимира Ніконова звільнили…

- Наскільки мені відомо, є лист, який підписали працівники департаменту. Люди працювали два роки з Ніконовим. На мою думку, працювали непогано. Тому виникла необхідність звернутися до очільників міськради, зокрема, й до партійних організацій, з проханням, аби Ніконова залишили на посаді. Але, наскільки мені відомо, заява про звільнення написана Володимиром Миколайовичем особисто.

- Чому він її написав?

- Я не можу сказати, чому. Напевно, якісь "тертя" були… Якісь незрозумілі питання… Можливо, були якісь невирішені пропозиції або питання, які обговорюються кулуарно. Я знаю, що з цього приводу відбувалося засідання фракції ПР. І про те, що були неодноразові розмови секретаря міськради з Володимиром Миколайовичем. Але я це не можу коментувати, бо я не був присутнім. І не можу сказати, як це відбувалося.

На мій погляд Ніконов працював непогано, але я не можу давати оцінку керівнику після того, як було прийняте відповідне рішення. Ще раз підкреслюю: Володимир Ніконов підписав заяву на звільнення сам.

- Як ви можете оцінити ті два тижні роботи Володимира Бешлея на посаді в.о. керівника департаменту?

- Ви розумієте, це моя особиста думка… Гадаю, на такі посади потрібно призначати фахових людей, які відповідають за роботу. І, напевно, більш людяним потрібно бути на цій посаді. Все, що я можу сказати з цього приводу.

- Він був не людяним?

- Це моя особиста думка. Приходити сюди і казати: "Ти будеш писати пояснювальну". Це не метод керівництва. Я вже багато років відпрацював у місцевому самоврядуванні. Свого часу працював і в інших структурах. Тому, гадаю, що починати кар’єру з того, з чого почав Володимир Васильович, я, як старший колега, йому би не радив.

- Зараз в якому режимі працює департамент?

- В штатному нормальному режимі. Працівники департаменту виконують свої посадові обов’язки. Сьогодні Ніконов ще залишається директором. Але, наскільки мені відомо, тепер всю пошту для розгляду відправлятимуть мені. Всі акти, звіти, платіжні доручення й документи та все інше підписувати буду я. Що, власне, я і виконую.

- Чому Бешлей написав заяву на звільнення?

- Мені про це не відомо. Я можу лише здогадуватись. Але в нас з ним такої розмови не було. Людина працювала так, як вона вважала за потрібне. Чи вона виконувала чиїсь завдання, чи це були її власні намагання перебудувати в такий спосіб роботу департаменту – мені не відомо. Кожен вибирає цей спосіб роботи по-своєму. І ще раз повторюсь: в будь-якій ситуації потрібно залишатися людяним.
Редактор: Микола Кобилюк
25-10-2013, 12:58
Коментарів 0 Переглядів 3 893

Теги -


Захисник загинув під час контрнаступальної операції на Донеччині
Великописарівська громада Сумської області перебуває під сильним обстрілом

Відсьогодні, 24 квітня, на 10 пунктах пропуску з Молдовою кожен автобус зможе обрати час перетину кордону
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі


Захисник загинув під час контрнаступальної операції на Донеччині


Вирок суду – читати класику. Блог Юлії Пацаранюк
Чоловіка, який обікрав сестру, зобов'язали прочитати "Кайдашеву сім’ю" І.Нечуя-Левицького
“Красиве, спокійне, проєвропейське місто”. Блог Галини Олійник
Віталій Кім поділився враженнями від Чернівців та поміркував, на що зараз слід витрачати бюджетні кошти.
Кому дісталися гуманітарні швидкі допомоги – секрет: чому посадовці на Буковині не готові це розказати
Державні відомства приховали інформацію про отримувачів дорогих авто з Італії під приводом "обмеженого доступу"
ВІДЕО Переглянути все відео

До церкви приходьте на всю Великодню службу, щоби відчути велич свята, радить єпископ Феогност

Міжнародна програма з ефектом особистої присутності за участі європейських артистів цирку та героїчного артиста, що отримав поранення під Бахмутом.

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.

У "Магістраль" ви будете навчатися з висококваліфікованими інструкторами, які підготують вас до будь-яких дорожніх ситуацій. Наші автомобілі відповідають найвищим стандартам безпеки, а навчання проводиться за сучасними методиками, що забезпечує вам не лише отримання водійського посвідчення, але й практичні навички, необхідні для безпечного водіння.