RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

У Чернівцях 13 липня близько 19.00 відбувся напад на ломбард, що знаходиться у дворі по вулиці Головній, 43.

Кореспонденти "МБ" прибули на місце події у хвилину, коли лікарі вели під руки жінку. На шиї у неї виднілася кров та медична пов’язка.

Зі слів медиків, нападники порізали працівницю ломбарду. Рани неглибокі, тож загрози для життя вони не становлять. Потерпілу повезли до лікарні швидкої медичної допомоги.

Працівники міліції вже працюють на місці події. Детальнішу інформацію пообіцяли надати "МБ" протягом години.


Як стало щойно відомо "МБ" ще одна працівниця ломбарду загинула. Причини смерті встановлюються.

Підозрюваного у скоєнні цього злочину затримано, він зараз перебуває на допиті. Це 20-літній юнак, мешканець Чернівецької області, раніше не судимий.


Начальник управління карного розшуку УМВС в області Руслан ДОМНІЦАК:

-Напад трапився близько 19.00. Як стало відомо, напав 20-річний мешканець області. Він тимчасово проживає у Чернівцях, знімає помешкання. Раніше не судимий. Місяць тому він заставив у ломбарді свій ноутбук за 1200 гривень. Працівники ломбарду зателефонували хлопцеві, щоби він прийшов викупити ноутбук, бо сьогодні (13 липня, авт.) виходить термін оплати. Хлопець прийшов. Кілька хвилин вагався, а потім витягнув кухонний ніж і завдав колотих ран двом працівницям. Одна з жінок померла на місці події. Зараз здійснюється огляд тіла судово-медичним експертом. Тому невідомо, чи вона померла від завданих ран, чи, можливо, від серцевого нападу. Буде здійснено розтин тіла. Іншій працівниці завдано неглибоких ран, які не загрожують життю. Потерпілій надали першу медичну допомогу. Стан її стабільний.

Підозрюваний у скоєнні злочину перебуває на допиті. Його затримали через 20 хвилин після скоєння нападу. Спрацювала сигналізація – об’єкт був під охороною. Одна з працівниць встигла натиснути "тривожну кнопку". У нападника вилучили кухонний ніж.

Залежно від результатів розтину тіла померлої, нападнику інкримінують або розбійний напад, або навмисне вбивство.


- Я знала працівниць ломбарду! – каже Любов ПАЛАГНЮК, власниця агентства нерухомості, яке знаходиться якраз навпроти ломбарду. - Я допомогла цій фірмі, ломбарду, знайти приміщення. Тут, на Головній, 43, вони приблизно півроку. Така біда сталася! Померла старша працівниця – вона уже на пенсії була. Померла була заступником директора. Ай, яка чудова людина була! Ще вчора з нею спілкувалися, вона пройшла повз мене такою сумною, навіть не привіталася. Такого ніколи не було…

- Ну чого у ломбарді не було ніякого охоронця? - бідкається пані Любов. - Він там мав бути цілодобово! Протягом дня дуже багато людей приходило у ломбард – близько сорока.

Нападника затримали бійці охоронного агентства

Нападника затримали бійці охоронного агентства, які прибули на спрацювання "тривожної кнопки".

- На пульт сигнал надійшов о 19.13, а о 19.17 наряд повідомив, що прибув на місце, - розповів заступник директора агентства безпеки "Ефорт-Гарант 19" Павло Уксанов. – Вони ще були в авто, коли невідомий перехожий вказав на нападника в зеленій футболці, який тікав вулицею Руською. Наш наряд у складі Станіслава Вакарюка, Олега Кирилюка і співробітника "Беркуту" Михайла Погорілого кинулися за тим чоловіком. Наздогнали його за кілька хвилин на перехресті вуль Української та Райса. У молодого чоловіка руки були закривавлені. Наші хлопці спочатку спитали його, що трапилося. Молодик жодного опору не чинив і одразу зізнався, що порізав у ломбарді жінку. Ножа в руках уже не було, його знайшли неподалік пізніше. Нападника посадили у наше авто і повезли до ломбарду. Там уже були працівники міліції, яким наш наряд передав підозрюваного.
Редактор: valeriya
13-07-2011, 20:24
Коментарів 0 Переглядів 7 813

Теги -
Низка населених пунктів залишиться без електрики через ремонт обладнання

Захисник воював на Авдіївському напрямку, у день аварії перебував на ротації
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі


Щаслива, що змогла хоч трішки допомогти. Блог Галини Олійник
Дуже сподіваюся, що з кошенятами надалі все буде гаразд
Вирок суду – читати класику. Блог Юлії Пацаранюк
Чоловіка, який обікрав сестру, зобов'язали прочитати "Кайдашеву сім’ю" І.Нечуя-Левицького
Кому дісталися гуманітарні швидкі допомоги – секрет: чому посадовці на Буковині не готові це розказати
Державні відомства приховали інформацію про отримувачів дорогих авто з Італії під приводом "обмеженого доступу"
ВІДЕО Переглянути все відео

Вчора попрощалися із 19 військовослужбовцями 10 окремої гірсько-штурмової бригади "Едельвейс"

Раннє виявлення проблеми і правильна корекція слуху – гарантія того, що ви уникнете подальшого погіршення і забезпечите ефективне лікування та реабілітацію, а в результаті будете чути світ на повну!

У "Магістраль" ви будете навчатися з висококваліфікованими інструкторами, які підготують вас до будь-яких дорожніх ситуацій. Наші автомобілі відповідають найвищим стандартам безпеки, а навчання проводиться за сучасними методиками, що забезпечує вам не лише отримання водійського посвідчення, але й практичні навички, необхідні для безпечного водіння.

Міжнародна програма з ефектом особистої присутності за участі європейських артистів цирку та героїчного артиста, що отримав поранення під Бахмутом.

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.