RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

«Якщо з ним щось станеться, я зійду з розуму»: дружина козака Гаврилюка розповіла, як закохалась у нього на Майдані

Дружина народного депутата, козака Михайла Гаврилюка Ярина Хемій розповіла про те, як вона познайомилась із Гаврилюком під час подій Революції гідності.

Про це Хемій повідомила у програмі "Перші другі", яка вийшла в ефір у неділю на телеканалі ZIK, пише molbuk.ua

"Це було 26 грудня. Я як завжди стояла біля сцени, а на кухні, яка належала 4-ій сотні, потрібні були помічниці. Хлопець Андрій підійшов до мене, попросив допомогти. Поки я зі всіма познайомилася, тут Михайло був обозним цієї кухні. Він підійшов. Від нього аж війнуло таким чоловічим духом. Зразу було враження, що це справжній чоловік. Він дуже стримано познайомився. У нас тоді на кухні всі одне до одного залицялися, була дуже романтична атмосфера. Але він єдиний, хто не проявив до мене ніякої уваги. І, власне, цим мене і зачепив", - розповіла дружина нинішнього нардепа.

"Я почала приходити туди до них. Я почала їм допомагати. Коли в мене з’явилась ця думка, що я приходжу туди заради нього, я постаралась її відкинути. Ми не так багато часу мали розмовляти і не були дуже сильно знайомі, але те, що мене до цієї людини тягнуло, викликало якийсь страх спочатку", - додала Ярина.

Читайте також: Козак Гаврилюк вперше поїхав за кордон - відпочиває із дружиною у Болгарії

"Я не з тих, хто буде першою свої почуття проявляти. Він мені спочатку троянду приніс, то якийсь комплімент зробив. Такі перші кроки почав він робити", - сказала вона.

"Він від Майдану практично не відлучався. У нього було дуже багато роботи - і забезпечити кухню продуктами, і самих козаків. Постійно я приходила, бо там теж потрібна була допомога", - розповіла дружина козака.



На запитання ведучої Наталії Влащенко, чи не напружувала Ярину думка про різницю у віці з Михайлом, дружина козака відповіла:

"Це мене і налякало. Коли він мені сказав свій вік (а йому тоді було 34), на Майдані ми були всі такі худі, одягнуті в що попало... Коли він сказав мені свій вік, я втішилась, я думала, що він старший. Мене завжди до старших людей тягнуло, а з ровесниками мені було завжди важко знайти спільну мову".

Ярина розповіла, що вперше зрозуміла, що покохала Гаврилюка, саме під час відомих подій, коли його затримував "Беркут".

"На момент, коли була вся ця історія з "Беркутом", ми знайомі були вже місяць. Звісно, хвилювалася, тому що Михайло сказав, що він виховувався в інтернаті. І мені здалося, що у нього з рідних нікого немає. Чисто випадково по 5 каналу показали, що його ведуть "беркутівці". Я його зі спини впізнала. Мені пощастило, що поруч був такий друг, який об’їздив майже всі СІЗО і міліцію Києва. Він все-таки дізнався, куди Михайла відвезли. Потім йому сказали, що йому стало погано, і він в лікарні. Поки ми вели оці пошуки, Михайлові вдалося втекти. Саме тоді я зрозуміла, що я закохалася. Коли відчуваєш за людиною страх... Я просто зрозуміла, що якщо з ним щось станеться, я просто зійду з розуму", - додала Хемій.

Читайте також: З е-декларації козака Гаврилюка зникли будинок і квартира у Чернівецькій області

Вона також розповіла про те, який відбиток у житті козака дало його дитинство, проведене в інтернаті.

"Те, що він у дитинстві вчився в інтернаті, на моє враження, поставило відбиток повністю на все його життя. Він ніколи не жаліється, і ця риса також з інтернату. Я ніколи від нього не чула: "Мені важко". Завжди все добре, але ця школа виживання - за себе постояти, це дуже важко, і це не проста школа. Те, яким він зараз є - це завдяки інтернату. І те, як він вистояв проти "Беркуту", я думаю, теж", - сказала дружина Михайла.

Про свою сім’ю козак розповів Ярині тоді, коли вони обоє зрозуміли, що їхні стосунки стають серйозними.

"Пам’ятаю, він відвів мене в сторону, і десь годину розповідав повністю про своє життя, про минулу сім’ю, про те, що зараз він не сам. І закінчив він тим: "Якщо ти приймаєш мене такого, я дуже радий. Якщо ні, то я не ображуся, я перестану проявляти до тебе увагу". І дав мені час подумати", - розповіла Ярина.

Читайте також: Козак Гаврилюк з Буковини здивував соцмережі своїм новим стилем без вусів і бороди

"Мені важко було приховати це від батьків, тому що коли мене питали на Майдані, як там все і що мені найбільше подобається, я одразу розказувала про обозного Михайла. І це було дуже помітно. А ця розмова відбулась до того, як його забрав "Беркут", - сказала дружина нардепа.

"Як і кожна мама, казала мені: "Подумай, а чи варто? Все-таки різниця у віці". Але вона мені довіряє. Скандалів не було", - додала вона.

"Вперше привезла Михайла у свою сім’ю у травні після Майдану. Власне, ми й жити почали разом десь у травні-червні. Мама з ним познайомилась ще на Майдані. А під час їхньої другої зустрічі у Коломиї батьки дуже радісно зустріли Михайла", - розповіла Я. Хемій.

Приєднуйтесь до "МБ" у соцмережах: VK, Однокласники, Facebook
Редактор: Микола Кобилюк
24-04-2017, 11:53
Коментарів 0 Переглядів 6 776

Низка населених пунктів залишиться без електрики через ремонт електричного обладнання
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі

Побачене нікого не залишило байдужим. Декого з героїв документалки вже немає...


Ніколи не кажи ніколи… Блог Ярослава Волощука
Дуже цікаві процеси відбуваються у Європі.
Гуманітарні автомобілі  швидкої допомоги з Італії “випарувалися”: про них не знає ні керівництво Чернівецької ОВА, ні лікарі

Куди зникли швидкі допомоги, які у березні 2022 року надійшли як гуманітарна допомога до Чернівецької області? З’ясувати це не може навіть керівництво області.
ВІДЕО Переглянути все відео

Влаштували ярмарок, майстеркласи, концерт. Збирають кошти на дрони та інші необхідні речі для військових

Втомлюєтеся від нудного перебування в чергах для проходження медичного огляду? Ми маємо для вас відмінну новину! Тепер у Чернівцях доступна нова послуга - медичний огляд, який займе менше 30 хвилин!

Із 5 до 24 лютого усі клієнти можуть здати пакет аналізів "Вияви анемію" всього за 1 гривню та перевірити рівень заліза, фолієвої кислоти та вітаміну В12 в організмі.

Уявіть світ, де ваша дитина не просто долучається до занять спортом, а стає частиною захопливої історії успіху, розвивається у всіх аспектах і реалізує себе у неймовірно видовищному та динамічному мистецтві. Це не фантазія, це реальність, яка вже стала доступною в Чернівцях завдяки майстру спорту і сертифікованому тренеру Таїсії Столярчук.

Стопа людини бере на себе все навантаження тіла. І мінімальні порушення та відхилення від норми провокують цілу низку захворювань. Тому важливо ретельно й відповідально ставитися до здоров’я своїх стоп.