RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

У Чернівцях з’являться нові робочі місця за європейськими стандартами (на правах реклами)

Підприємство Аутомотів Електрік Україна, яке спеціалізується на виробництві кабельно-провідникової продукції для автомобілебудування, розпочне свою роботу у Чернівцях з 1 грудня нинішнього року.

Тут вироблятимуть кабельні джгути до різних автомобілів відомих марок.

А поки що триває набір працівників на вакансії комірників, комплектувальників, транспортувальників, контролерів якості, налагоджувальників обладнання, електромонтажниць-схемниць.

"Ця робота вважається престижною, офіційною, надійною…"

- Ми пропонуємо чернівчанам і мешканцям області офіційне працевлаштування, соціальний пакет, своєчасну виплату зарплати. Заробітна плата робітників становитиме від 3 800 грн, – розповідає начальник відділу персоналу Аутомотів Електрік Україна Ірина Медвідь. – Але перш ніж новобранці розпочнуть свою роботу на підприємстві, фірма проводить для них навчання і стажування за їхніми спеціальностями на заводі PRETTL у м. Кам’янці-Подільському, якій діє там уже 18 років. Ця робота вважається престижною, комфортною, офіційною , надійною у плані зарплати.

Стажування триватиме три місяці і офіційно оплачується з першого дня. Також майбутнім робітникам надаються : доставка з Чернівців до Кам’янця-Подільського, житло, триразове харчування, виплачуються відрядні.

За словами пані Ірини, цього року на підприємстві планують створити 160 робочих місць, а з наступного року довести кількість до 800-1000 працівників.

Головна місія компанії – створення підприємства з високою культурою виробництва

- Наша головна місія – створення підприємства з високою культурою виробництва, – додає Генеральний директор підприємства Володимир Глухов. – Аутомотів Електрік Україна позиціонує себе як підприємство європейського зразка, де запроваджені та діють високі європейські стандарти, яких керівництво зобов’язується дотримуватися і надалі. Ці стандарти визначені не лише у сфері якості продукції, сервісу та технологій, а й охорони навколишнього середовища, охорони праці та розвитку персоналу компанії. Зокрема, на чернівецькому підприємстві Аутомотів Електрік Україна буде створено комфортні робочі місця, кімнати прийому їжі з усією необхідною побутовою технікою, а також послуги орендованої столової. Наступного року на базі підприємства працюватиме тренажерний зал.

Компанія цінує кожного свого працівника і дбає про безпеку та здоров’я усіх, хто тут працює. Прагнучи створити найбільш сприятливі умови праці, тут постійно здійснюють аналіз ризиків та вживають заходів з їх попередження. Компанія здійснює атестацію робочих місць за умовами праці, забезпечує робітників засобами індивідуального захисту, контролює стан умов та охорони праці на робочих місцях, а також приділяє велику увагу навчанню персоналу.

В Аутомотів Електрік Україна стверджують, що якість тут досягається під час виробництва, а не під час контролю.

- Ми виконуємо щоденний аналіз помилок, застосовуючи короткі круги реагування, – розповідає Володимир Глухов. – Таким чином виникає менше внутрішніх помилок і в кінцевому результаті клієнт отримує високоякісну продукцію, без жодних дефектів. Саме під час виробництва ми не допускаємо появи повторних помилок на візуальному контролі. Не допускається переробка бракованих деталей постачальника. Якщо виявлено брак, вилучається вся поставка. З метою отримання кращих результатів виробництва ми переймаємо позитивний досвід інших дільниць і стандартизуємо технічні рішення, від яких безпосередньо залежить отримання якісної продукції.

Адреса: м. Чернівці, вул. Руська, 248 (завод "Гравітон"),
тел.: 050 436 09 89, 067 38 37 627


Наталя БЕСАРАБ
Редактор: Микола Кобилюк
18-08-2016, 17:01
Коментарів 0 Переглядів 26 249

Теги -

Триває збір коштів на деталі до них, закликаємо всіх небайдужих долучитися

Організаторка виставки запрошує охочих на Фестиваль писанкарства, який відбудеться в суботу, 20 квітня, в Центрі культури "Вернісаж"

Ярослав Чала здобув перемогу в таких дисциплінах як присідання (з вагою 160 кг) і станова тяга (205 кг)
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі

Організаторка виставки запрошує охочих на Фестиваль писанкарства, який відбудеться в суботу, 20 квітня, в Центрі культури "Вернісаж"


Вирок суду – читати класику. Блог Юлії Пацаранюк
Чоловіка, який обікрав сестру, зобов'язали прочитати "Кайдашеву сім’ю" І.Нечуя-Левицького
“Красиве, спокійне, проєвропейське місто”. Блог Галини Олійник
Віталій Кім поділився враженнями від Чернівців та поміркував, на що зараз слід витрачати бюджетні кошти.
Кому дісталися гуманітарні швидкі допомоги – секрет: чому посадовці на Буковині не готові це розказати
Державні відомства приховали інформацію про отримувачів дорогих авто з Італії під приводом "обмеженого доступу"
ВІДЕО Переглянути все відео

До церкви приходьте на всю Великодню службу, щоби відчути велич свята, радить єпископ Феогност

Міжнародна програма з ефектом особистої присутності за участі європейських артистів цирку та героїчного артиста, що отримав поранення під Бахмутом.

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.

У "Магістраль" ви будете навчатися з висококваліфікованими інструкторами, які підготують вас до будь-яких дорожніх ситуацій. Наші автомобілі відповідають найвищим стандартам безпеки, а навчання проводиться за сучасними методиками, що забезпечує вам не лише отримання водійського посвідчення, але й практичні навички, необхідні для безпечного водіння.