RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

У розбитому літаку перебувала уродженка Чернівецької області (ФОТО)


Ще одна українка, загибла в розбитому літаку, Лілія Мовчанова - з міста Сокиряни Чернівецької області. П'ять років тому вона переїхала в Санкт-Петербург до хлопця по імені Владислав, два роки тому вийшла за нього заміж. Разом з чоловіком дівчина полетіла відпочивати в Шарм-ель-Шейх.

Журналісти "КП" віднайшли подружжя, яке відпочивало разом з ними.

У розбитому літаку перебувала уродженка Чернівецької області (ФОТО)


- Вони були дуже спокійні, скромні, тихі. За весь відпочинок жодного разу не посварилися, навіть думки про це не було, як здавалося. Ми навіть не відразу помітили їх різницю у віці, цілих шість років! Влад виглядав молодо, Ліля ще молодше. Вона нагадувала якогось казкового героя, суперпозитивна, не здатна на підлість. Ми проводили багато часу разом, і вони нам дуже подобалися, - розповів житель Санкт-Петербурга Дмитро. Він надав редакції "КП" в Україні "спільні фотографії з відпочинку, які стали останніми з Лілією і Владиславом.


- Напишіть, що хлопці, які з ними відпочивали, та аніматори готелю дуже за ними сумують! Ніколи не думав, що малознайомі люди з усіх частин світу знайдуть один одного, аби дізнатися долю хлопців, яких вони знали всього лише тиждень, - каже Дмитро.

У розбитому літаку перебувала уродженка Чернівецької області (ФОТО)


Ще одна знайома Лілії, Вікторія Козярук з Кам'янця-Подільського, згадує, що дівчина була дуже світлою людиною.

- Ліля навчалася в Кам'янці разом з моєю сестрою. Ми провели разом кілька днів і ці дні запам'яталися надовго - настільки вона була доброю, сонячною, позитивною, цікавою і чуйною. Завжди намагалася допомогти порадою, - каже Вікторія.

Друзі подружжя Мовчанових досі не можуть повірити, що їх більше немає.

У розбитому літаку перебувала уродженка Чернівецької області (ФОТО)



Ще один житель Санкт-Петербурга, Арсеній Макаров, теж познайомився з подружжям Мовчановимі в єгипетському готелі.

- Ми познайомилися з Лілею і Владом в готелі 16 жовтня. Вони дуже добрі й чуйні хлопці. Ліля, як мені здалося, дуже ранима людина, і в теж час спокійний! Всі 10 днів ми разом відпочивали, їздили на екскурсії і ходили в клуби, загалом відпочивали, раділи! Ми всі були перший раз, а вони вже далеко ні, об'їздили пів Європи і ділилися досвідом) хлопці дуже чуттєві, підтримували будь-яку ідею і починання) ми дуже здивувалися, що у них путівка на 17 днів, нам здалося це досить таки багато. А вони кажуть, от ви уедіте рано і будемо ми тиждень ходити по екскурсіях, так вже і спілкуватися ні з ким буде) дуже і дуже добрі хлопці! Ліля працювала вже близько 5 років офіціантом, в різних ресторанах Санкт Петербурга) збиралися як вони приїдуть зустрітися через пару днів і так скажемо закріпити нашу дружбу, а то знаєте, досить часто дружба закінчується, як тільки ти ступив на трап літака! Нехай земля їм буде пухом, ми досі не віримо в те, що трапилося ...- розповів друг подружжя Арсеній Макаров.

У літаку, який розбився над Єгиптом, летіла сім'я з Сєвєродонецька

У літаку, який зазнав аварії під час перельоту з Шарм ель-Шейха-, знаходилося четверо українців: В.Сачук, Л.Мовчанова, І.Усатова, К.Усатов.

Двоє останніх людей - мати і син з Сєвєродонецька Луганської області. "КП" в Україні "поспілкувалася з друзями загиблих. Вони відмовляються вірити в їх загибель.

- Кирило був дуже хорошою людиною і другом. Завжди допомагав у важких ситуаціях, завжди веселий і чуйний. Займався спортом, не пив, не курив. Дуже шкода, що такий людина загинула, нам його не вистачатиме, - говорить друг 16-річного Кирила Сергій Голубцов.
1-11-2015, 10:25
Коментарів 0 Переглядів 9 168

Теги -

Триває збір коштів на деталі до них, закликаємо всіх небайдужих долучитися

Організаторка виставки запрошує охочих на Фестиваль писанкарства, який відбудеться в суботу, 20 квітня, в Центрі культури "Вернісаж"

Ярослав Чала здобув перемогу в таких дисциплінах як присідання (з вагою 160 кг) і станова тяга (205 кг)
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі

Організаторка виставки запрошує охочих на Фестиваль писанкарства, який відбудеться в суботу, 20 квітня, в Центрі культури "Вернісаж"


Вирок суду – читати класику. Блог Юлії Пацаранюк
Чоловіка, який обікрав сестру, зобов'язали прочитати "Кайдашеву сім’ю" І.Нечуя-Левицького
“Красиве, спокійне, проєвропейське місто”. Блог Галини Олійник
Віталій Кім поділився враженнями від Чернівців та поміркував, на що зараз слід витрачати бюджетні кошти.
Кому дісталися гуманітарні швидкі допомоги – секрет: чому посадовці на Буковині не готові це розказати
Державні відомства приховали інформацію про отримувачів дорогих авто з Італії під приводом "обмеженого доступу"
ВІДЕО Переглянути все відео

До церкви приходьте на всю Великодню службу, щоби відчути велич свята, радить єпископ Феогност

Міжнародна програма з ефектом особистої присутності за участі європейських артистів цирку та героїчного артиста, що отримав поранення під Бахмутом.

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.

У "Магістраль" ви будете навчатися з висококваліфікованими інструкторами, які підготують вас до будь-яких дорожніх ситуацій. Наші автомобілі відповідають найвищим стандартам безпеки, а навчання проводиться за сучасними методиками, що забезпечує вам не лише отримання водійського посвідчення, але й практичні навички, необхідні для безпечного водіння.