DataLife Engine > Їжа / Смачні рецепти > Як приготувати низькокалорійний яблучний пиріг: дієтологиня поділилася корисним рецептом

Як приготувати низькокалорійний яблучний пиріг: дієтологиня поділилася корисним рецептом


Зареєстрована дієтологиня Емілі Інгліш поділилася рецептом смачного і простого у приготуванні яблучного пирога. Про це пише SurreyLive.

{reklama}

За словами експертки, цей смаколик є ідеальною здоровою альтернативою звичайному пудингу. При цьому його можна їсти на сніданок або як десерт.

Зазначається, що шматок такого пирога містить 157 калорій і сім грамів білка. При цьому рекомендована добова норма білка становить 45 г і 55 г для жінок і чоловіків відповідно.

Багатошаровий яблучний білковий пиріг

Інгредієнти

3 середніх яйця, злегка збитих;
160 мл молока;
3 столові ложки оливкової олії першого віджиму;
1 чайна ложка ванільного екстракту;
35 г звичайного борошна;
30 г ванільного білкового порошку;
2 столові ложки меду;
1/2 чайної ложки кориці;
1 чайна ложка розпушувача;
Дрібка солі;
4 солодких яблука.

Спосіб приготування

Збийте разом всі інгредієнти тіста до однорідності, але без розпушувача. Тоді відставте тісто.

Яблука тоненько наріжте. Вони мають бути дуже тонкі, щоб цей рецепт спрацював.

Додайте в тісто розпушувач, складіть яблука шарами у форму для випікання. А зверху залийте тістом.

Випікайте при 160 ℃ 50 хвилин до появи золотистої скоринки - стежте, щоб не підгоріло. Після приготування вийміть з духовки та залиште на 15 хвилин, а потім витягніть і охолодіть.

Торт може зберігатися в холодильнику до п'яти днів. Коли будете готові до подачі, ви можете взяти шматочок і розігріти на сковороді з обох боків до карамелізації та подати з йогуртом.

Читайте новини "МБ" у Facebook | Telegram | Viber | Instagram



Повернутися назад