DataLife Engine > Їжа / Лайфхаки > Картопля, яка ніколи не прилипає до сковорідки: допоможе одна хитрість

Картопля, яка ніколи не прилипає до сковорідки: допоможе одна хитрість


Під час смаження картопля часто прилипає до сковорідки, а після того – ще й починає розвалюватись. Через це не лише псується зовнішній вигляд страви, а й втрачаються її смакові якості

{reklama}

Однак є один простий лайфхак, за допомогою якого смажену картоплю можна врятувати, зробивши її апетитною і смачною! Про цей спосіб розповіли на сторінці kuznecova_pp в Instagram, пише Радіо Трек.

Як смажити ідеальну картоплю?

Перед тим, як налити олію на сковорідку, поверхню треба присипати сіллю і перемішувати протягом декількох секунд.

Сіль вбере зайву вологу, і страва вийде цілісною, хрусткою й золотистою

До речі, завдяки цьому вдасться уникнути розбризкування олії.

Читайте новини "МБ" у Facebook | Telegram | Viber | Instagram



Повернутися назад