DataLife Engine > Новини світу / новини / Життя > Три продукти, які майже всі вживають неправильно

Три продукти, які майже всі вживають неправильно

Три продукти, які майже всі вживають неправильно


Кожен продукт потребує правильного приготування, щоб наситити організм корисними речовинами.

Портал Terrawoman розкриває секрети трьох продуктів, які є майже на кожній кухні.

Броколі

У броколі містяться речовини, які вбивають ракові клітини. Але при варінні частина корисних елементів безповоротно зникає. Тому ніякого варіння, тушкування і запікання. Цей овоч потрібно готували лише на пару.

Чорний чай з молоком

Не додавайте до чорного чаю жирне молоко. Як показують дослідження, катехіни чаю, які корисні для серцево-судинної системи, втрачають свою активність через контакт з молочним білком.

Помідори

Усі знають, що в помідорах міститься лікопин – антиоксидант, який дуже корисний для профілактики атеросклерозу і захисту судин від руйнування. Але щоб отримати його в максимальній кількості, томати треба зварити, посмажити або запекти.



Повернутися назад