DataLife Engine > Новини України / Здоров'я > Дешевша від скумбрії, а корисніша, ніж лосось: яку рибу варто додати до раціону

Дешевша від скумбрії, а корисніша, ніж лосось: яку рибу варто додати до раціону

Дешевша від скумбрії, а корисніша, ніж лосось: яку рибу варто додати до раціону


Саме ця риба є цінною для здоров’я. В ній багато білка і корисних жирів.

Про це пише TСН.



Мова йде про сардини. Вони недорогі, але смачні та корисні. Але, нажаль, більшість українців обходить їх стороною. Мовляв, навіщо купувати дешеві консерви.

Дієтологи ж радять по можливості їсти сардини якомога частіше. Насамперед, тому, що вони містять велику кількість Омега-3 жирних кислот, які допомагають нормалізувати тиск, “почистити” судини, покращити роботу серця. За регулярного вживання, вони додатково поліпшують настрій і заспокоюють нерви.

Крім цього, сардини містять багато білка, який дуже легко засвоюється нашим організмом. Тому сардини рекомендовано їсти в будь-якому віці. Доречні вони за дієтичного чи спортивного харчування. А ще вони надовго насичують. В них міститься вітамін D, який є дуже цінним для здоров’я кісток, покращення імунітету і загального самопочуття.

Хоча лосось і вважається дещо кориснішим, але ціна набагато вища за вартість сардин.

Проте, варто пам’ятати, що купувати консерви слід лише перевірених виробників, в супермаркетах або великих магазинах.

Читайте новини "МБ" у Google News | Facebook | Telegram | Viber | Instagram



Повернутися назад