DataLife Engine > Смачні рецепти / Їжа > Смачніші, ніж магазинні: швидкий рецепт маринованих печериць

Смачніші, ніж магазинні: швидкий рецепт маринованих печериць


Пропонуємо вам приготувати мариновані печериці швидким способом, зайняті господині точно будуть у захваті. За бажанням можна додати будь-які спеції, але будьте акуратні з пропорціями.

До речі, найкраще залишити печериці маринуватися на ніч, про це повідомляє Главред із посиланням на valya__saenko.

{reklama}

Швидкі мариновані печериці - рецепт

Інгредієнти:

Печериці - 400 г;
Вода - 50 г;
Олія рослинна - 50 г;
Сіль - трохи більше 1 ч. л;
Цукор - 1 ч. л.;
Оцет 6-9% - 2 ст. л;
Лавровий лист - 2 шт;
Перець горошком - 10 шт;
Часник - 3 зубчики.

Гриби потрібно почистити. Можна це зробити борошном: засипте 1-2 ложки борошна до грибів, добре потрясіть, промийте і готово.

Якщо у вас великі печериці, то краще розрізати їх навпіл.

Для маринаду змішайте воду, олію, сіль, оцет, часник і спеції в каструлі.

Додайте до маринаду гриби, поставте на вогонь і варіть 10 хвилин.

Після охолодження перекладіть печериці в банку, накрийте кришкою і поставте в холодильник.

Подавати можна з нарізаною цибулею та зеленню. Смачного!

Читайте новини "МБ" у Facebook | Telegram | Viber | Instagram



Повернутися назад