Салат з печінкою і горошком
Інгредієнти: 1 склянка зеленого горошку, 300 г курячої печінки, 2 варені картоплини, 4 солені огірки, 1 болгарський перець, 1 цибулина, оливкова олія, сіль, спеції, зелень.Печінку зварила до готовності у підсоленій воді. Дрібно її порізала (можна також пропустити через м’ясорубку). Змішала з нарізаною картоплею. Додала кубики огірків, болгарського перцю, цибулі. Всипала зелений горошок. Ретельно перемішала.
Посолила, приправила спеціями за смаком, заправила оливковою олією. Подавала, посипавши підсмаженими горішками кеш’ю.
Мої враження і поради. Цей салат має дуже ніжний, навіть делікатесний смак. Він швидко і зовсім не складно готується. За бажанням ви можете заправити його майонезом, а подавати прикрасивши подрібненою зеленню.
13-03-2012, 10:03
0
9 679