Зміцнюємо імунітет зборамита сумішами
Звіробій – 100 г, ромашка – 100 г, безсмертник – 100 г, березові бруньки – 100 г.
Увечері столову ложку суміші залити 0,5 л окропу, настояти у термосі 3-4 години. Процідити через тканину і відтиснути. Пити перед сном одну склянку з медом за 30 хвилин до їжі. Так робити щодня, доки не закінчиться суміш.
По 300 г почищених грецьких горіхів, кураги, родзинок, 2 лимона, 300 г меду.
Горіхи, сухофрукти та лимони разом зі шкіркою перемолоти на м’ясорубці і перемішати. Перекласти у баночку і вживати по 1-2 чайні ложки на день. Зберігати у холодильнику.
500 г меду, 500 г вершкового масла, 200-300 г подрібнених горіхів (грецьких або лісових), 100-150 г квіткового пилку.
Всі інгредієнти ретельно перемішати до отримання однорідної кашоподібної маси. Вживати по 1 столовій ложці тричі на день із теплим або гарячим молоком.
Мед травневий – 625 г, алое – 375 г (п’ятирічної давнини, до зрізування листя не поливати 7 днів), вино "Кагор" – 500 г.
Листя алое подрібнити на м’ясорубці, змішати з медом і вином, настоювати суміш у прохолодному місці 5 днів. Вживати перші 5 днів по чайній ложці тричі на день, наступні дні – по столовій ложці тричі на день за годину до їжі. Курс лікування – 1,5 місяця.
Увечері столову ложку суміші залити 0,5 л окропу, настояти у термосі 3-4 години. Процідити через тканину і відтиснути. Пити перед сном одну склянку з медом за 30 хвилин до їжі. Так робити щодня, доки не закінчиться суміш.
По 300 г почищених грецьких горіхів, кураги, родзинок, 2 лимона, 300 г меду.
Горіхи, сухофрукти та лимони разом зі шкіркою перемолоти на м’ясорубці і перемішати. Перекласти у баночку і вживати по 1-2 чайні ложки на день. Зберігати у холодильнику.
500 г меду, 500 г вершкового масла, 200-300 г подрібнених горіхів (грецьких або лісових), 100-150 г квіткового пилку.
Всі інгредієнти ретельно перемішати до отримання однорідної кашоподібної маси. Вживати по 1 столовій ложці тричі на день із теплим або гарячим молоком.
Мед травневий – 625 г, алое – 375 г (п’ятирічної давнини, до зрізування листя не поливати 7 днів), вино "Кагор" – 500 г.
Листя алое подрібнити на м’ясорубці, змішати з медом і вином, настоювати суміш у прохолодному місці 5 днів. Вживати перші 5 днів по чайній ложці тричі на день, наступні дні – по столовій ложці тричі на день за годину до їжі. Курс лікування – 1,5 місяця.
Повернутися назад