КОРОТКО
"Бабці – 95, мені – 65"
У злагоді та коханні живуть у Розтоках герої публікації "МБ" кількарічної давнини про незвичайне подружжя Шандро: коли Микола одружився зі своєю Василиною, їй було 48 років, а йому – 18.
– Бабці моїй виповнилося 95, – розповів Микола. – Слабує... Тяжко старим. Живемо, як той горох при дорозі. А я бережу її, мою бабцю...
За самогоном летіли з Києва
У селі розповідають, що під час зйомок фільму Іван Миколайчук та знімальна група скуштували місцеву самогонку Фрозіни, яку вона настоювала на малині. "Вип’єш, а у роті – смак малини", – посміхаються мешканці Розток. Іван розсмакував напій і назвав його "фрозінітом". Під час монтажу фільму у Києві хтось згадав: "Ось би зараз фрозініту". "Я спонсорую", – сказав Іван. Хлопці сіли на літак об 11.00, прилетіли до Чернівців, взяли таксі до Розток, і вже під вечір кіношники пили у столиці фірмовий самогон баби Фрозіни.
У злагоді та коханні живуть у Розтоках герої публікації "МБ" кількарічної давнини про незвичайне подружжя Шандро: коли Микола одружився зі своєю Василиною, їй було 48 років, а йому – 18.
– Бабці моїй виповнилося 95, – розповів Микола. – Слабує... Тяжко старим. Живемо, як той горох при дорозі. А я бережу її, мою бабцю...
За самогоном летіли з Києва
У селі розповідають, що під час зйомок фільму Іван Миколайчук та знімальна група скуштували місцеву самогонку Фрозіни, яку вона настоювала на малині. "Вип’єш, а у роті – смак малини", – посміхаються мешканці Розток. Іван розсмакував напій і назвав його "фрозінітом". Під час монтажу фільму у Києві хтось згадав: "Ось би зараз фрозініту". "Я спонсорую", – сказав Іван. Хлопці сіли на літак об 11.00, прилетіли до Чернівців, взяли таксі до Розток, і вже під вечір кіношники пили у столиці фірмовий самогон баби Фрозіни.
Повернутися назад