Очікується подорожчання хліба та зниження цін на м’ясо
Водночас на продовольчому ринку Буковини очікується незначне зниження цін на м’со. Такий прогноз Державної інспекції з контролю за цінами в області.
Станом на 20 лютого, порівняно з 9 лютого, в області в торговельних підприємствах знизився середній рівень роздрібних цін на яйця курячі на 1,3% (з 3,77 грн/дес. до 3,72 грн/дес.).
Водночас відбулося зростання середніх рівнів роздрібних цін на борошно вищого гатунку – на 1,2%, молоко – на 4,8%, сметану – на 1,2%, масло вершкове – на 3,0%.
На продовольчих ринках області подешевшали яловичина – на 0,5%, птиця – на 1,0%, яйця курячі – на 8,8%, цукор-пісок – на 3,4% .
Водночас на ринках подорожчали борошно – на 2,3% та капуста – на 10,4%.
Станом на 20 лютого, порівняно з 9 лютого, в області в торговельних підприємствах знизився середній рівень роздрібних цін на яйця курячі на 1,3% (з 3,77 грн/дес. до 3,72 грн/дес.).
Водночас відбулося зростання середніх рівнів роздрібних цін на борошно вищого гатунку – на 1,2%, молоко – на 4,8%, сметану – на 1,2%, масло вершкове – на 3,0%.
На продовольчих ринках області подешевшали яловичина – на 0,5%, птиця – на 1,0%, яйця курячі – на 8,8%, цукор-пісок – на 3,4% .
Водночас на ринках подорожчали борошно – на 2,3% та капуста – на 10,4%.
Повернутися назад