У ресторані Ані Лорак мобільний не працює
Якщо на філіжанку кави еспресо вистачить грошей навіть бідному студентові з Чернівців (8 гривень), то за крем-суп зі спаржі доведеться викласти 60 гривень, за рис із барбарисом – 17, теплий салат із креветок та лосося – 124, сирну запіканку – 25.
Заклад підпорядкований мережі "Козирна карта". У ресторані, або лаунж-барі, як називає його власниця, є основний зал із десятком столиків, м’якими диванами і баром-стійкою, а також дві vip-кімнати. Усе приміщення оформлене у білих тонах, біля барної стійки перебирає струни арфистка.
Шеф-кухар – відомий кулінар Анатолій Перерва. Управляє рестораном коханий Ані Лорак Мурат Налкакіоглу, директор – її брат.
"Ангел" розташований у підвалі будинку – там мобільний не працює.
Кухня – переважно середземноморська. Кухарі поєднують традиції французів, іспанців, італійців і турків. Готують легкі закуски, салати та крем-супи і улюблені страви Ані Лорак – український борщ, салат з капусти та рибний салат.
На замовлення клієнта кухарі можуть приготувати страву, якої немає в меню. (Ю. Боднарюк)
Заклад підпорядкований мережі "Козирна карта". У ресторані, або лаунж-барі, як називає його власниця, є основний зал із десятком столиків, м’якими диванами і баром-стійкою, а також дві vip-кімнати. Усе приміщення оформлене у білих тонах, біля барної стійки перебирає струни арфистка.
Шеф-кухар – відомий кулінар Анатолій Перерва. Управляє рестораном коханий Ані Лорак Мурат Налкакіоглу, директор – її брат.
"Ангел" розташований у підвалі будинку – там мобільний не працює.
Кухня – переважно середземноморська. Кухарі поєднують традиції французів, іспанців, італійців і турків. Готують легкі закуски, салати та крем-супи і улюблені страви Ані Лорак – український борщ, салат з капусти та рибний салат.
На замовлення клієнта кухарі можуть приготувати страву, якої немає в меню. (Ю. Боднарюк)
Повернутися назад