«Златогор» прописався у Лужанах

Наразі працює дві виробничі лінії, – розповідає директор буковинської філії "Златогора" Ірина КОЛКЕР. – Одна – з розливу горілчаних виробів, на другій виготовляємо сувенірну тару з фарфору і скла – до двадцяти найменувань.
За словами керівника філії, наразі випускатиметься за годину 6000 пляшок горілки "Графської" семи найменувань. Як засвідчила перша пробна партія, випущена минулого вівторка, продукція – високоякісна, м’яка на смак. У лютому колектив вже працюватиме у дві зміни з поступовим переходом на цілодобовий режим роботи.
Реалізовуватиметься горілка через посередницькі структури в усіх областях Західної України. Для розширення асортименту цього місяця буде освоєно випуск "Медової з перцем" та різних наливок. Також протягом року спеціалісти філії планують випустити горілку марки "Златогор" за своєрідним буковинським рецептом і з цікавим найменуванням. Також фірма має намір придбати другу лінію з розливу горілчаних напоїв, яку замовили в Італії. Разом з розширенням виробництва напоїв фірма "Златогор" хоче придбати земельну ділянку для побудови складських приміщень. Потрібно також освоїти власні водяні свердловини. До речі, спирт завозять до Лужан з Вашківців Вижницького району. Незважаючи на те, що виробництво горілки відомої в світі фірми лише розпочалося, мінімальна зарплата некваліфікованих робітників тут становить 750 гривень. Спеціалісти ж отримують набагато вищу зарплатню. За якістю продукції стежать працівники відомчої лабораторії, яку очолює фахівець вищого класу Орися Максим’юк. Саме вона й ознайомила високих гостей з усіма технологічними деталями випуску горілчаних виробів "Златогор".
Повернутися назад