Приготуйте дітям
200 г макаронів, 2 яблука, 4 ст. л. нарізаної кураги, 2 яйця, 2 ст. л. цукрового піску, 2 склянки води.
Зварити макарони у великій кількості води на повільному вогні, відцідити, промити. Додати нарізані кубиками яблука, курагу та збиті з цукром до білої піни яйця. Все перемішати, викласти на змащене маслом деко з високими бортиками або в будь-яку іншу термостійку ємність. Запекти в духовці до жовтувато-золотистого кольору.
Зварити макарони у великій кількості води на повільному вогні, відцідити, промити. Додати нарізані кубиками яблука, курагу та збиті з цукром до білої піни яйця. Все перемішати, викласти на змащене маслом деко з високими бортиками або в будь-яку іншу термостійку ємність. Запекти в духовці до жовтувато-золотистого кольору.
Повернутися назад