Встигніть приготувати до кінця літа: ніжний десерт із персиками

У сезон персиків варто скористатися рецептом легкого десерту, який готується швидко та стане яскравим акцентом літнього столу. Його зможе приготувати кожен вдома без зусиль.
Про це йдеться у YouTube-каналі фудблогерки Марії Макарчук.
Рецепт десерту з персиками без духовки
Інгредієнти:
молоко - 700 мл
цукор - 4 ст.л
кукурудзяний крохмаль - 4 ст.л
персики - 2 шт.
печиво - 6 шт.
цукор - 1 ст.л
вершкове масло - 40 г
Легкий спосіб приготування
Персик потрібно нарізати шматочками та покласти у чашу блендера. Додайте туди молоко, кукурудзяний крохмаль, цукор та все перебийте до однорідної маси.

Приготування десерту з персиками (фото: кадр з відео)
Далі цю масу перелийте в каструлю та на повільному вогні доведіть до кипіння.
На дно форми додайте подрібнене печиво та влийте гарячу масу. Залиште в холодильнику охолоджуватись.

Приготування десерту з персиками (фото: кадр з відео)
За бажанням зверху можна прикрасити карамелізованими персиками. У сковорідку додайте масло, цукор та персики. Все разом тушкуйте 2-3 хвилини.
Зверху десерт прикрасьте карамелізованими персиками і готово.

[media=youtube.com/watch?v=LPX-QN9L5KU&embeds_referring_euri=https%3A%2F%2Fwww.rbc.ua%2F&source_ve_path=OTY3MTQ]
Читайте новини "МБ" у Facebook | Telegram | Viber | Instagram
Повернутися назад