Дієтологиня розкрила, скільки яєць треба їсти, щоб схуднути
Дієтологиня Керрі Рукстон заявила, що яйця повинні бути основною частиною вашого раціону і можуть допомогти схуднути тим, хто цього потребує.
Як пише Express, цей продукт чудово контролює апетит, процес старіння та стан тіла. Найкраще вживати від семи до 14 яєць на тиждень.
{reklama}
"Помірне споживання 7-14 яєць на тиждень у контексті різноманітної та збалансованої дієти було б корисним для більшості людей, особливо для сприяння споживанню вітамінів, мінералів і білка, захисту життєво важливої м’язової маси та покращення відчуття ситості після їжі, контролю ваги", - додала Рукстон.
Згідно з дослідженнями, вживання яєць вранці призведе до того, що ви не потягнетеся до шкідливої їжі пізніше вдень. Крім того, це насичена поживними речовинами їжа. Яйця містять понад 10 різних вітамінів і мінералів, а також багаті високоякісним білком, що забезпечує всі дев’ять "незамінних амінокислот", які є будівельним матеріалом, необхідним для відновлення клітин організму та росту м’язів.
Яйця також компенсують брак основних поживних речовин, таких як калій, кальцій, залізо, йод, фолієва кислота, вітамін D і клітковина. Вони також можуть виправити деякі з цих дисбалансів поживних речовин, оскільки забезпечують клінічно корисну кількість йоду, фолієвої кислоти та вітаміну D, а також холіну, який підтримує роботу мозку.
Для вагітних жінок вживання достатньої кількості яєць може бути дуже корисним. Вони містять холін, необхідний під час вагітності та в ранньому віці для підтримки оптимального розвитку мозку, фолієву кислоту, необхідну мамам на ранніх термінах вагітності для запобігання вродженим дефектам у їхніх немовлят, і йод для нормального розвитку мозку немовляти.
Читайте новини "МБ" у Facebook | Telegram | Viber | Instagram
Повернутися назад