DataLife Engine > новини / Новини України > Грубі помилки, які ми робимо під час підготовки та приготування овочів на кухні

Грубі помилки, які ми робимо під час підготовки та приготування овочів на кухні


Буває, що ми стикаємося на кухні з дрібними неприємностями. Наприклад, купили повітряний багет, а він під час спроби його розрізати розкришився на дрібні частини.

Про це інформує Ukr.Media.

{reklama}

І тепер він годиться тільки для додавання у фарш, або для того, щоб погодувати качок і голубів.

Така ж ситуація може статися під час спроби очистити або розрізати стиглі помідори, їхня м'якоть розтечеться по столі, як каша.

Але є певні хитрощі, які допоможуть приготувати овочі правильно.

Щоб без проблем зняти шкірку з помідорів, потрібно спочатку обдати їх окропом, а потім через хвилину помістити під холодну воду.

Шкірка з помідорів відходитиме фактично за аналогією зі шкаралупою курячих яєць.

Для того, щоб очищена морква не потемніла і не втратила свій приємний колір, не потрібно її скоблити ножем, достатньо акуратно зрізати тонкий шар шкірки.

І якщо ви хочете, щоб морква зварилася швидше і зберегла свій колір, у процесі варіння додайте у воду чайну ложку харчової соди, це допоможе.

Якщо вам подобається, щоб після варіння селера зберегла свій колір, то її необхідно варити у відкритому посуді, а у воду потрібно додати трохи олії.

А щоб колір не втратив буряк, його потрібно варити разом з основою і частиною стебла.

Читайте новини "МБ" у Facebook | Telegram | Viber | Instagram



Повернутися назад