DataLife Engine > новини / Новини Чернівців / Смачні рецепти > Рецепт традиційних американських панкейків від кулінарного блогера Дмитра Дорошенка

Рецепт традиційних американських панкейків від кулінарного блогера Дмитра Дорошенка


Кулінарний блогер Дмитро Дорошенко пропонує приготувати традиційні американські панкейки, які люблять подавати на сніданок в США й Канаді. Млинці готували ще давні греки й у кожної народності є свої варіанти цих ласощів. Ми звикли пекти тонкі млинці розміром зі пательню. Данські млинці - еблесківер - більше нагадують пончики. А угорські палачинди фарширують родзинками та волоськими горіхами і поливать розтопленим шоколадом.

Як приготувати традиційні американські панкейки, які люблять подавати на сніданок в США й Канаді - читайте далі у матеріалі.

{reklama}

Інгредієнти:
250 мл молока;
170 г борошна;
40 г вершкового масла;
1 яйце;
3 ст.л. цукру;
1 ч.л. розпушувача;
1 ч.л. ванільного цукру;
1/4 ч.л. солі.

Приготування покроково:
1. Розтоплюємо вершкове масло. В окремій мисці змішуємо сухі інгредієнти: борошно, сіль та розпушувач.
2. В більшу за об'ємом ємність вбиваємо яйце, засипаємо ванільний цукор та цукровий пісок, трохи перемішуємо. Потім додаємо молоко й розтоплене масло. Перемішуємо, доводячи до однорідної консистенції. Сюди ж вводимо сухі інгредієнти та добре перемішуємо.
3. Випікаємо панкейки на сухій пательні без олії. Набираємо тісто столовою ложкою і наливаємо в центр пательні. Щойно на поверхні з'являться перші бульбашки, можна акуратно перевертати на іншу сторону. Повторюємо процедуру, поки не закінчиться тісто.
4. Подавати готові пишні панкейки можна з медом, сиропами, варенням і свіжими фруктами. Це вже залежить від ваших уподобань і фантазії.

Читайте новини "МБ" у Facebook | Telegram | Viber | Instagram



Повернутися назад