Потужний природний антибіотик: дієтологиня назвала простий засіб від осінніх застуд
Цілющі властивості часнику були відомі людям здавна. Його знайшли ще в гробниці Тутанхамона. Для чого використовували часник в Стародавньому Єгипті? Просто їли? У складі часнику знаходиться ефірна олія - аліцин, якій він зобов'язаний специфічним запахом, смаком і потужною антибактеріальною дією.
Про це розповіла у своєму Instagram дієтолог Марина Сергєєва. Вона додала, що часник буде на кухні дуже доречним особливо восени - в період застуд.
{reklama}
Для чого я включаю часник в свої оздоровчі програми:
знижує рівень холестерину в крові,
нормалізує артеріальний тиск,
покращує роботу серця,
знижує ризик інфарктів та інсультів,
проявляє антибактеріальну активність навіть щодо бактерій, стійких до антибіотиків,
має антивірусну та протигрибкову дію і є природним "антибіотиком",
у великих дозах надає глистогінний ефект,
покращує секреторну і моторну функцію шлунково-кишкового тракту,
підвищує потенцію у чоловіків, покращуючи кровообіг і посилюючи приплив крові до органів малого таза.
Читайте новини "МБ" у Facebook | Telegram | Viber | Instagram
Повернутися назад