DataLife Engine > новини / Новини Чернівців > У спеку те, що треба: ведуча з Чернівців поділилася рецептом домашнього морозива

У спеку те, що треба: ведуча з Чернівців поділилася рецептом домашнього морозива


На сторінці в Instagram відомої української телеведучої Лілії Ребрик з’явився новий допис.

На опублікованому фото вона із донечкою смакує морозивом у вафельних ріжках.

{reklama}

"Наш улюблений літній десерт - домашнє морозиво! Робимо з різними смаками, але наш фаворит - фісташкове. У таку спеку той смаколик, що, як кажуть, лікар прописав. Ловіть наш рецепт!", - підписала вона знімок.

Рецепт морозива від Лілії Ребрик:

- 200 грамів несолоних фісташок почистити, подрібнити їх блендером.
- Насипати горіхи у невеличку каструльку, додати дві склянки молока і півсклянки жирних вершків.
- Довести до кипіння.
- Чотири жовтки і склянку цукру збити до стану пишної маси і додати в каструлю, добре перемішати.
- Поставити суміш на водяну баню на 6-8 хвилин, добре перемішуючи.
- Дати охолонути під закритою кришкою і додати півсклянки несолодкого йогурту.
- Знову перемішати.
- Сховайте у морозильну камеру, як тільки почне замерзати - дістати і збити.
- Знову сховати і через півгодини збити ще раз.
- Залишити заморожуватися.

Читайте новини "МБ" у Facebook | Telegram | Viber | Instagram



Повернутися назад