Чому потрібно пити морквяний сік - відповідь експертів
Корисні речовини, що містяться в соку моркви, роблять цілющу дію на всі системи організму: серцево-судинну, травну, кістково-м'язову, імунну, нервову, статеву, видільну систему.
Про це пише Главред.
{reklama}
Корисні властивості морквяного соку:
- регулярне вживання допоможе отримати рівний колір обличчя і поліпшити в цілому стан шкіри;
- морква відмінно поєднується з іншими овочами і фруктами, а значить організм зможе отримати більше корисних речовин;
- допомагає усунути нетравлення шлунка, метеоризм. Коренеплід має ідеальне поєднання розчинних і нерозчинних харчових волокон, які регулюють
- травлення. І хоча більшість клітковини видаляється при виробництві соку, що залишився кількості цілком вистачає для сприятливого ефекту;
- виводить токсини з організму і покращує обмін речовин;
- сік підтримує здоров'я порожнини рота, пригнічує розмноження мікробів;
- відновлює м'язи після напруженого тренування, заряджає енергією;
- позитивно впливає на стан волосся;
- підвищує стресостійкість і знижує нервову напругу.
Читайте новини "МБ" у Facebook | Telegram | Viber | Instagram
Повернутися назад