DataLife Engine > новини > "Обійшла індичку": названо головний плюс курятини

"Обійшла індичку": названо головний плюс курятини

"Обійшла індичку": названо головний плюс курятини

Катерина Бурляєва сказала, що корисніше – курка чи індичка.

М'ясо курки та індички майже не має відмінностей за кількістю поживних речовин та трохи відрізняється калорійністю, розповіла лікарка, пише Главред.

{reklama}

Співрозмовниця зазначила, що у філе курки більш виграшні позиції щодо незамінних амінокислот – речовин, які людина має отримувати з їжею.

"За основними поживними речовинами – білки, жири, вуглеводи – різниці практично немає, за калорійністю теж різниці майже немає, лише незначна, у 20-30 кілокалорій. Щодо вітамінів та мінеральних речовин різниці теж немає...", – сказала медик.

Калорійність курятини та індички – що потрібно знати

- У курячій грудці міститься близько 113 ккал, 23 г білка, 2 г жирів та 0,4 г вуглеводів, повідомляє calorizator.ru.

- Грудка індички містить близько 84 ккал, 19 г білка та 0,7 г жирів.

Читайте новини "МБ" у Facebook | Telegram | Viber | Instagram



Повернутися назад