DataLife Engine > новини > Баклажани по-турецьки - неймовірно смачний рецепт

Баклажани по-турецьки - неймовірно смачний рецепт

Баклажани по-турецьки - неймовірно смачний рецепт

Турецькі страви з баклажанів вражають своєю різноманітністю. В країні вирощується понад 40 видів цього овочу, тому гостинні турецькі кухарі завжди готові подати до столу смажені, запечені, начинені м'ясним або овочевим фаршами баклажани.

З м'якоті синеньких роблять ніжне пюре, начинку для випічки і ароматні соуси, інформує Ukr.Media.

{reklama}

Одна з найпростіших страв - баклажани смажені по-турецькі.

Інгредієнти:

- баклажани - 4 шт.;

- яловичий фарш - 300 гр;

- цибуля - 2 шт.;

- помідори - 3 шт.;

- зубок часнику - 4 шт.;

- олія - 150 мл;

- томатна паста - 70 гр;

- вода - 400 мл;

- петрушка - 10 гр.

Приготування:

1. Баклажан очистити, надрізати і обсмажити.

2. Потушкуйте цибулю, фарш, помідори і часник. Начиніть сумішшю баклажани.

3. Розведіть пасту водою і полийте овочі.

4. Випікайте 25 хвилин при 200 градусах.

5. Прикрасьте баклажани запечені в духовці по-турецькі петрушкою.

Читайте найоперативніші новини "МБ" у Facebook і Telegram



Повернутися назад