DataLife Engine > новини > Найкращий рецепт баклажанів — виходять смачніше м'яса

Найкращий рецепт баклажанів — виходять смачніше м'яса

Найкращий рецепт баклажанів — виходять смачніше м'яса

Обов'язково спробуйте приготувати баклажани за цим рецептом.

У мене він став найулюбленішим, інформує Ukr.Media.

{reklama}

Інгредієнти

- Баклажани — 1,2 кг.

- Перець солодкий — 400 грамів (вже очищений)

- Часник — 5-10 зубчиків

- Гострий перець — 1/3-1 шт. (за смаком)

- Цукор — 30 грамів

- Оцет 6% — 30 грамів

- Сіль — 1 ч. л. з гіркою + підсолити готову страву за смаком

- Рослинна олія — 30 грамів.

Приготування

1. Баклажани порізати кружечками або скибочками. Посолити, перемішати і залишити мінімум на 30 хвилин, можна і надовше.

2. Обсмажити всі баклажани на невеликій кількості олії в 3-4 підходи до повної готовності.

3. На м'ясорубці перемолоти солодкий перець, часник і гострий перець. Часника і гострого перцю можна додати більше за смаком.

4. Залити соусом смажені баклажани, додати цукор, оцет, посолити за смаком. Можна їсти відразу, а можна дати час настоятися. У будь-якому випадку виходить дуже смачно!

Читайте найоперативніші новини "МБ" у Facebook і Telegram



Повернутися назад