DataLife Engine > новини > Рецепт приготування сирників які пишні й ніжні

Рецепт приготування сирників які пишні й ніжні

Рецепт приготування сирників які пишні й ніжні

Сирники — одна з найпопулярніших страв з сиру.

Пропонуємо вам приготувати сирники на сковороді, які виходять пишні, ніжні і смачні, з мінімальною кількістю борошна, інформує Ukr.Media.

{reklama}

Інгредієнти

- Сир жирністю 5% — 400 грамів

- Яйце — 1 шт.

- Сіль — щіпка

- Борошно — 1 ст. л. (може бути і більше залежно від вологості сиру і ваги яйця)

- Цукор — 2 ст. л.

- Ванільний цукор — 10 грамів

Приготування

1. Сир і яйця перебити блендером в однорідну масу.

2. Додати дрібку солі і борошно. Якщо тісто добре тримає форму, то вистачить і 1 ст. л. ложки борошна. Якщо тісто все ще рідке і не ліпиться, потрібно додати ще трохи борошна. Останнім додати цукор і ванільний цукор, тому що він провокує відділення вологи з сиру. Добре перемішати тісто. Сформувати 9-10 кульок.

3. Поверхню присипати борошном і руками сформувати сирники.

4. Обсмажити на суміші вершкового масла і рослинної олії до рум'яної скоринки 3-4 хвилини з кожного боку на помірному вогні. Можна накрити кришкою, щоб сирники добре пропеклися всередині.

5. Готові сирники викласти на паперовий рушник, щоб вбрався зайвий жир. Подавати сирники з улюбленими соусами, сметаною, варенням, медом і т. д.

Читайте найоперативніші новини "МБ" у Facebook і Telegram



Повернутися назад