DataLife Engine > новини > Кабачки смакують, як гриби — рецепт

Кабачки смакують, як гриби — рецепт

Кабачки смакують, як гриби — рецепт

Інгредієнти:

Про це пише ukr.media

{reklama}

- кабачки — 3 кг (очищених)

- кріп — пучок

- петрушка пучок

- сіль — 2 ст. л.

- чорний перець — 1 ст. л.

- цукор — 6 ст. л.

- соняшникова олія — 1 ст.

- 9%-й оцет — 1 ст.

- часник, видавлений — 1-2 ст. л.

Приготування:

Беремо зрілі кабачки, щоб м'якоть була твердою. Нарізаємо кабачки кубиками 1 см завтовшки. Змішуємо з усіма інгредієнтами і маринуємо 3 години. Через 3 години розкладаємо масу в стерилізовані банки (стерилізуємо в гарячій воді з розрахунку півлітрова банка — 5 хвилин). Закатуємо простерилизованими кришками і перевертаємо.

Читайте найоперативніші новини "МБ" у Facebook і Telegram



Повернутися назад