DataLife Engine > новини > Як правильно смажити маршмеллоу на багатті

Як правильно смажити маршмеллоу на багатті

Як правильно смажити маршмеллоу на багатті

Маршмеллоу на багатті – популярний десерт в Англії і США. Якщо ви збираєтеся на пікнік і хочете підсмажити зефір, запам'ятайте наші поради – завдяки їм ці ласощі вийдуть ідеальними.

Як посмажити зефір на багатті: для початку розведіть вогонь

{reklama}

Розведіть вогнище мінімум за годину до приготування. Пам'ятайте, що великі гілки повинні бути внизу, а дрібніші – нагорі. Не укладайте дрова занадто щільно – між ними має залишатися місце для вільної циркуляції повітря. Для розпалювання використовуйте папір або дрібні сухі гілки.

Як смажити маршмеллоу: виберіть правильні шпажки

Вони повинні бути досить довгими, міцними і загостреними. Спробуйте наступні варіанти:

Тонкі металеві шампури. Пам'ятайте, що вони досить сильно нагріваються, тому вибирайте ті, у яких є дерев'яна ручка;

Дерев'яні шпажки для шашличків;

Зачищені прутики.

Наколіть зефір на шпажку: він повинен добре триматися, щоб не зісковзнути в вогонь. Ви можете нанизати відразу кілька маршмеллоу, але краще смажити зефір по одному – так він приготується рівномірніше.

Як готувати маршмеллоу на багатті: нанизайте зефір на шпажки і повертайте над вогнем

Коли полум'я згасне, а вугілля стане сірим, наблизьте до нього маршмеллоу (тільки не тицяйте шпажкою прямо в вугілля, інакше маршмеллоу моментально почорніють і стануть гіркими).

Повертайте шпажку, щоб жар від вугілля рівномірно підрум'янив зефір з усіх боків. Це займе приблизно 1-2 хвилини. Якщо зефір ковзатиме і погано повертатиметься, підчепіть його іншою шпажкою.

Після приготування зачекайте мінімум 30-60 секунд – прямо з вогню маршмеллоу будуть дуже гарячими, і ви можете обпектися.

Читайте найоперативніші новини "МБ" у Facebook і Telegram



Повернутися назад