DataLife Engine > новини > Швидкий і смачний обід в духовці з м'яса й овочів

Швидкий і смачний обід в духовці з м'яса й овочів

Швидкий і смачний обід в духовці з м'яса й овочів

Пропонуємо вам приготувати овочі із м'ясом у рукаві. На приготування обіду у вас піде не більше 20 хвилин + час приготування. Готується обід в духовці, а отже, ви зможете зайнятися іншими справами або приділити час собі.

Страва виходить смачна і не вимагає гарнірів. М'ясо й овочі виходять соковитими й ніжними, інформує Ukr.Media.

{reklama}

Необхідні продукти:

- 8 штук картоплі

- 2 курячих стегна

- 2 курячі ніжки

- 3 цибулини

- 300 грамів чорносливу

- 100 грамів волоських горіхів

- сіль, перець за смаком

- 1 чайна ложка червоного перцю

- 0.5 чайної ложки паприки

- 0.5 чайної ложки італійських трав

- 1 чайна ложка меленого чорного перцю

- 2 помідори

- часник за смаком

Починаємо приготування

1. Картоплю очищаємо і нарізаємо тонкими кружечками. Викладаємо її на дно пакету.

2. Цибулю нарізаємо кільцями. Картоплю присипаємо сіллю і викладаємо цибулю.

3. Чорнослив промиваємо і викладаємо зверху на цибулю. Туди ж кладемо волоські горіхи.

4. М'ясо кладемо в миску, додаємо сіль, італійські трави, паприку, чорний перець, червоний перець і часник, пропущений через прес. М'ясо добре обминаємо зі спеціями й викладаємо зверху на овочі.

5. Помідори розрізаємо на 4 частини й кладемо в рукав. Щільно закриваємо його і перекладаємо на деко.

6. Відправляємо блюдо в духовку, розігріту до 180 градусів і запікаємо протягом 50-60 хвилин. А потім дістаємо з пакета, перекладаємо на тарілку і подаємо до столу.

Смачного!

Читайте найоперативніші новини "МБ" у Facebook і Telegram



Повернутися назад