DataLife Engine > новини > Рецепт тосту з авокадо і печерицями від Світлани Фус

Рецепт тосту з авокадо і печерицями від Світлани Фус

Рецепт тосту з авокадо і печерицями від Світлани Фус

Інгредієнти:


Про це пише clutch.ua

{reklama}

- цільнозерновий хліб - 4 скибочки;

- молоко - 180 мл;

- пармезан тертий або сир твердих сортів - 50 г

- фундук - 25 г

- сіль і перець - за смаком

- масло - по необхідності

Тост з авокадо і печерицями


- яйце куряче - 2 шт.

- печериці - жменя

- авокадо - 1 шт.

- лимон - 0,25 шт

- часник - 1 зубчик

- кедрові горіхи - за смаком

- масло оливкове - 1 - 2 ст. л.

- малина - за смаком

Спосіб приготування:


1. М'якоть авокадо нарізати скибочками і скропити лимонним соком.

2. Потомилися нарізані гриби в нагрітої з оливковою олією сковороді, додавши очищений зубчик часнику для аромату. Злегка посолити і поперчити.

3. Збити молоко з яйцем. Подрібнити фундук, змішати його з тертим пармезаном, а потім додати в молоко. Посолити, поперчити і перемішати.

4.Опустити скибочки хліба в молоко, а потім запекти їх в нагрітому з вершковим маслом деко в духовці до рум'яної скоринки.

5. На підсмажені скибочки хліба викласти авокадо і гриби.

6. Посипати кедровими горішками і малиною.

Читайте найоперативніші новини "МБ" у Facebook і Telegram



Повернутися назад