Рецепт тосту з авокадо і печерицями від Світлани Фус
Інгредієнти:
Про це пише clutch.ua
{reklama}
- цільнозерновий хліб - 4 скибочки;
- молоко - 180 мл;
- пармезан тертий або сир твердих сортів - 50 г
- фундук - 25 г
- сіль і перець - за смаком
- масло - по необхідності
Тост з авокадо і печерицями
- яйце куряче - 2 шт.
- печериці - жменя
- авокадо - 1 шт.
- лимон - 0,25 шт
- часник - 1 зубчик
- кедрові горіхи - за смаком
- масло оливкове - 1 - 2 ст. л.
- малина - за смаком
Спосіб приготування:
1. М'якоть авокадо нарізати скибочками і скропити лимонним соком.
2. Потомилися нарізані гриби в нагрітої з оливковою олією сковороді, додавши очищений зубчик часнику для аромату. Злегка посолити і поперчити.
3. Збити молоко з яйцем. Подрібнити фундук, змішати його з тертим пармезаном, а потім додати в молоко. Посолити, поперчити і перемішати.
4.Опустити скибочки хліба в молоко, а потім запекти їх в нагрітому з вершковим маслом деко в духовці до рум'яної скоринки.
5. На підсмажені скибочки хліба викласти авокадо і гриби.
6. Посипати кедровими горішками і малиною.
Читайте найоперативніші новини "МБ" у Facebook і Telegram
Повернутися назад