DataLife Engine > новини > Свинячі вушка до пива: рецепт пікантної закуски

Свинячі вушка до пива: рецепт пікантної закуски

Свинячі вушка до пива: рецепт пікантної закуски

Свинячі вушка до пива по-корейськи

Інгредієнти:

{reklama}

700 г свинячих вух,

1 цибулина,

1 білий корінь,

2 зубки часнику,

50 мл олії,

4 ст. ложки 9%-го оцту,

1 ч. ложка цукру,

2 лаврових листки,

2 горошини духмяного перцю,

спеції за смаком (коріандр, паприка, базилік, чорний і червоний мелений перець),

сіль за смаком.

Приготування:

Перед тим як готувати свинячі вуха, їх слід гарненько почистити. Залишки щетини обсмали на вогні. Свинячі вуха залий окропом і потримай в гарячій воді, щоб з них добре відходив бруд. Поскобли, ретельно помий, потім обполосни в проточній воді.

Великі свинячі вуха можна розрізати навпіл. Поклади вушка в каструлю, додай очищену цибулину, білий корінь, лавровий лист, духмяний перець і вари в підсоленій воді протягом 2 годин.

Готові вуха дістань із бульйону, накрий, щоб вони не обвітрювалися, і повністю остуди, а потім поріж тонкою соломкою. Зверни увагу: якщо різати їх в гарячому вигляді, вушка будуть злипатися і погано промаринуються.

Поки вуха остигають, приготуй маринад. Для цього змішай олію, оцет, цукор, сіль, всі спеції і подрібнений часник.

Нарізані свинячі вуха залий маринадом, гарненько перемішай і залиш на 1 годину при кімнатній температурі. Потім постав у холодильник на добу.
Готові свинячі вушка подавай із будь-яким гарніром, зеленню або в якості самостійної закуски до пива.

Читайте найоперативніші новини "МБ" у Facebook і Telegram



Повернутися назад