Свинячі вушка до пива: рецепт пікантної закуски
Свинячі вушка до пива по-корейськи
Інгредієнти:
{reklama}
700 г свинячих вух,
1 цибулина,
1 білий корінь,
2 зубки часнику,
50 мл олії,
4 ст. ложки 9%-го оцту,
1 ч. ложка цукру,
2 лаврових листки,
2 горошини духмяного перцю,
спеції за смаком (коріандр, паприка, базилік, чорний і червоний мелений перець),
сіль за смаком.
Приготування:
Перед тим як готувати свинячі вуха, їх слід гарненько почистити. Залишки щетини обсмали на вогні. Свинячі вуха залий окропом і потримай в гарячій воді, щоб з них добре відходив бруд. Поскобли, ретельно помий, потім обполосни в проточній воді.
Великі свинячі вуха можна розрізати навпіл. Поклади вушка в каструлю, додай очищену цибулину, білий корінь, лавровий лист, духмяний перець і вари в підсоленій воді протягом 2 годин.
Готові вуха дістань із бульйону, накрий, щоб вони не обвітрювалися, і повністю остуди, а потім поріж тонкою соломкою. Зверни увагу: якщо різати їх в гарячому вигляді, вушка будуть злипатися і погано промаринуються.
Поки вуха остигають, приготуй маринад. Для цього змішай олію, оцет, цукор, сіль, всі спеції і подрібнений часник.
Нарізані свинячі вуха залий маринадом, гарненько перемішай і залиш на 1 годину при кімнатній температурі. Потім постав у холодильник на добу.
Готові свинячі вушка подавай із будь-яким гарніром, зеленню або в якості самостійної закуски до пива.
Читайте найоперативніші новини "МБ" у Facebook і Telegram
Повернутися назад