DataLife Engine > новини > Хичіни з м'ясом: рецепт східної кухні

Хичіни з м'ясом: рецепт східної кухні

Хичіни з м'ясом: рецепт східної кухні

Хичіни з м'ясом

Інгредієнти:

{reklama}

для тіста:

3 склянки борошна,

300 мл кислого молока,

щіпка соди,

щіпка солі,

50 г вершкового масла,

для фаршу:

400 г м'яса,

1 ст. ложка сметани,

1 цибулина,

2 зубки часнику,

зелень (м'ята, кінза, петрушка),

мелений коріандр за смаком,

мелений духмяний перець за смаком,

чорний мелений перець за смаком,

сіль за смаком.

Приготування:

У просіяне борошно додай сіль, соду і кисле молоко. Заміси м'яке й еластичне тісто і помісти в холодильник на 30 хвилин.

Приготуй начинку для хичінов із м'ясом. Для цього м'ясо разом із цибулею і часником пропусти через м'ясорубку. Додай у м'ясний фарш сметану, подрібнену зелень, спеції, сіль і гарненько перемішай.

Розділи тісто на кілька частин і кожну розкачай у вигляді коржа.

Виклади на середину коржа начинку, збери і защипни зверху краї, придави і акуратно розкачай у корж завтовшки приблизно 6-8 мм.

Хичіни з м'ясом обсмажуй з обох боків на розігрітій сухій сковороді на середньому вогні під кришкою по 5 хвилин з кожного боку.

Готові хичіни з м'ясом виклади стопкою, змащуючи вершковим маслом. Подавай гарячими.

Читайте найоперативніші новини "МБ" у Facebook і Telegram



Повернутися назад