Готуємо на Новий рік 2020: 3 святкові закуски з сьомгою
Млинці з сьомгою
Інгредієнти для млинців:
{reklama}
борошно — 3 ст. л;
яйце — 1 шт;
масло — 2 ст. л;
сік буряка — 70 мл;
сіль.
Для начинки:
сир вершковий — 90 гр;
хрін — 0,8 ст. л;
сметана — 2 ст. л;
сьомга — 140 гр;
перець, сіль — за смаком;
горіхи — 50 гр;
салат — 250 гр.
Приготування:
Готуємо млинцеве тісто і печемо тоненькі млинці. З'єднуємо хрін, сир, солимо, перчімо, подрібнюємо горіхи і додаємо туди ж. Намазуємо на млинець цю пасту, потім листочки салату, трохи пасти і сьомгу. Звертаємо в рулет і тримаємо в холодильнику півгодини, перед подачею нарізаємо.
Тарталетки з сьомгою
Інгредієнти:
основа — 10 шт;
сир вершковий — 180 гр;
сьомга — 130 гр;
часник — 1 зуб;
зелень.
Приготування:
Подрібнюємо зелень і часник, рибу ріжемо кубами, залишивши трохи для декору. З'єднуємо сир із зеленню, вводимо рибу. Розкладаємо по тарталеткам і декоруємо.
Рулетики з сьомгою
Інгредієнти:
риба — 140 гр;
сир вершковий — 110 гр;
огірок солоний — 1 шт;
петрушка.
Приготування:
Дрібно ріжемо огірок, з'єднуємо з сиром і подрібненою зеленню. На харчову плівку кладемо рибу скибочками, на неї начинку рівномірно. Формуємо рулет і відправляємо в холод на годину. Перед подачею ріжемо порційно.
Читайте найоперативніші новини "МБ" у Facebook і Telegram
Повернутися назад