У Норвегії відкрився перший у Європі ресторан під водою
На півдні Норвегії відкрився ресторан Under - перший у Європі ресторан, що знаходиться під водою.
Опущена в Північне море на глибину п'ять метрів.
{reklama}
Клієнти входять в ресторан з берега через прохід з дерев'яними панелями і спускаються по довгих дубових сходах.
Усередині центральне місце займає гігантське плексігласове підводне вікно з панорамним видом на підводний світ. Ресторан може обслуговувати до 40 відвідувачів в день, п'ять вечорів на тиждень. В меню в основному місцеві види риби, які виловлюють в Атлантиці.
Дегустаційне меню, що складається з 16-18 страв, коштує 2250 крон (230 євро) на людину – ціна буде вдвічі вищою, якщо в замовленні буде вино.
Проте, ресторан повністю заброньовано на наступні шість місяців.
Читайте найоперативніші новини "МБ" у Facebook і Telegram
Повернутися назад