DataLife Engine > новини > У Норвегії відкрився перший у Європі ресторан під водою

У Норвегії відкрився перший у Європі ресторан під водою

У Норвегії відкрився перший у Європі ресторан під водою

На півдні Норвегії відкрився ресторан Under - перший у Європі ресторан, що знаходиться під водою.

Опущена в Північне море на глибину п'ять метрів.

{reklama}

Клієнти входять в ресторан з берега через прохід з дерев'яними панелями і спускаються по довгих дубових сходах.

Усередині центральне місце займає гігантське плексігласове підводне вікно з панорамним видом на підводний світ. Ресторан може обслуговувати до 40 відвідувачів в день, п'ять вечорів на тиждень. В меню в основному місцеві види риби, які виловлюють в Атлантиці.

Дегустаційне меню, що складається з 16-18 страв, коштує 2250 крон (230 євро) на людину – ціна буде вдвічі вищою, якщо в замовленні буде вино.

Проте, ресторан повністю заброньовано на наступні шість місяців.

Читайте найоперативніші новини "МБ" у Facebook і Telegram






Повернутися назад