DataLife Engine > новини / Здоров'я > Названо продукт, який різко підвищує ризик раку

Названо продукт, який різко підвищує ризик раку

Названо продукт, який різко підвищує ризик раку

Американські вчені з'ясували, що надмірне вживання цукру збільшує ризик виникнення раку.

Дослідники провели експеримент над групою мишей. Одним тваринам давали кількість сахарози, порівнянну з обсягом споживання у багатьох країнах, а інші сиділи на дієті без цукру, пише Food News, передає УНІАН.

{reklama}

Експерти дійшли висновку, що підвищення рівня цукру в крові у першої групи викликало швидкий ріст пухлини.

Крім того, вчені виявили, що кукурудзяний сироп з високим вмістом фруктози та столовий цукор призвели до зростання метастазів у легенях мишей.

Вчені радять обмежувати споживання цукру, щоб мінімізувати ризик розвитку раку, діабету та ожиріння.

Варто звернути увагу на те, що кукурудзяний сироп з високим вмістом фруктози може міститися в цукерках, морозиві, желе, соках, йогуртах, випічці.

Читайте найоперативніші новини "МБ" у Facebook і Telegram



Повернутися назад