DataLife Engine > новини / Новини України > Антипохмільний суп: як його приготувати

Антипохмільний суп: як його приготувати

Антипохмільний суп: як його приготувати


Наваристий м'ясний суп з кислинкою допоможе вам відновити сили після гучного застілля. Рецепт цієї тонізуючої і підбадьорливої страви читайте нижче.

Суп готується дуже швидко, якщо не брати до уваги час варіння бульйону.

{reklama}

Антипохмільний суп зі свинячими реберцями

Інгредієнти:

Вода – 2,5 л
Ребра свинячі – 500 г
Консервовані томати у власному соку – 400 г
Картопля – 4 шт.
Цибуля – 1 шт.
Морква – 1 шт.
Рис – 3 ст. л.
Часник – 3 зубчики
Зелень
Лавровий лист
Чорний перець
Сіль
Рослинна олія

Рецепт приготування:

1. Свинячі реберця помити, залити холодною водою і варити близько години, знімаючи піну.

2. Картоплю очистити, помити і нарізати кубиками. Додати до каструлі разом з рисом, варити 10 хвилин.

3. Цибулю і моркву почистити. Цибулю подрібнити, моркву натерти на тертці.

4. У сковороді розігріти олію і обсмажити цибулю до м'якості. Додати моркву, нарізані помідори і трохи бульйону. Гасити 5 хвилин, потім викласти до каструлі разом з лавровим листом.

5. Додати до супу сіль і перець, варити 5-7 хвилин. Подавати разом з нарізаною зеленню.



Повернутися назад