RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

Чому жінки імітують оргазм і як це розпізнати

Перша і, мабуть, єдина причина, чому жінки імітують оргазм — бажання вберегти почуття свого партнера. Зрозуміло, що чоловіки у ліжку хочуть отримати своєрідне підтвердження своєї статевої сили, мужності та хвацьких сексуальних вправ.

Про це повідомляє tsn.ua.



Тому чоловікам варто більше дізнатися про те, що ж призводить до відсутності оргазму у жінки і, відповідно, більше "попітніти" у ліжку, щоб представницям прекрасної статі не довелося імітувати оргазм.

ОРГАЗМУ НЕМАЄ. ЧОМУ?

Жінкам у більшості випадків потрібна прелюдія, а партнер не приділив цьому достатньої уваги, тому оргазм не настав. Недостатнє збудження, відсутність еротичного запалу, дискомфорт — в результаті "зіжмаканий" секс без жодних шансів не "феєрверк".

Партнер може впливати не на ті ерогенні зони. У деяких жінок — дуже чутливі груди, а хтось отримує цей "апгрейд" тільки після пологів. Комусь подобається, як пестять внутрішню частину стегон, а хтось - відверто біситься від таких доторків. Партнер може діяти шаблонно, відповідно до свого попереднього досвіду. А шаблони у сексі — точно не рецепт успіху.

Втома. Це може бути суто фізична чи емоційна втома після важкого дня, коли "секс" жінці влаштували на роботі, а у ліжку хочеться не кохатися, а лягти і заснути. Звісно, в такому випадку на оргазм годі і сподіватися. Та чоловік не полишає спроб, і тоді хибний "оргазм", на її думку, це найкращий варіант припинити це неподобство.

Мозок в режимі "увімкнено". Іноді чоловік все робить правильно, а оргазму і на горизонті не видко. Буває, що жінки просто не можуть зосередитись на своїх відчуттях через думки про кредит, дитину в садочку, проблеми на роботі, заробітну платню тощо. І аби все це не пояснювати партнеру та не засмучувати його, обирають імітацію замість оригіналу.

ЯК РОЗПІЗНАТИ ІМІТАЦІЮ ОРГАЗМУ

Для цього слід зрозуміти, що відбувається під час оргазму із жіночим тілом. Секс це все-таки фізичне навантаження, тож пришвидшується серцебиття, частішає дихання, звужуються зіниці, підвищується артеріальний тиск, набухають соски, червоніє шкіра грудей та обличчя, відбувається ритмічне скорочення м’язів вагіни і навіть ніг (іноді виглядає, наче вашу партнерку взяли судоми), партнерка відчуває певне заціпеніння.

Жінка просто не може одночасно відчувати оргазм, під час якого вона дуже сконцентрована на своїх відчуттях, і одночасно вдавати із себе акторку дешевого порно. Тому занадто експресивна поведінка може видати імітаторку оргазму із головою (хоча й добряче завести чоловіка).

Задоволений вигляд під час оргазму теж натякає на те, що піку найбільшої насолоди не сталося. Дуже важко контролювати м’язи обличчя в цей момент, тож люди виглядають тоді по-різному, але геть не так, наче після гарного масажу. Тому якщо партнерка зробила блаженний вираз обличчя, після чого запевнила, що "все", швидше за все, вона імітувала.

Надмір активності після сексу теж видасть погану акторку. Адже після справжнього оргазму жінка захоче поніжитися у ліжку, а не стрімголов мчати до ванної змивати сліди пристрасної ночі, готувати їсти чи вмикати серіал.

Так, деякі жінки і гучно кричать, і дряпають спину. Але повірте, різницю ви точно відчуєте — коли оброблятимете подряпини і відчуєте на собі ненависні погляди сусідів (жінок — бо в них такого немає, чоловіків — бо жінки тепер вимагають). Коротше, це зовсім не про млосні погляди, зітхання зі стогонами та легке подряпування. В мене були різні "гучні" сусіди, і завжди було очевидно — справжні крики видає жінка, чи фальшиві.    

Однак чоловікам, які планують викривати на гарячому своїх партнерок, варто спочатку подумати про кілька речей. По-перше, а чи достатньо ви самі доклали зусиль. По-друге, а чому, власне, жінка замість щирості наважилась на обман. Розмовляйте до сексу про ваші взаємні уподобання у ліжку, і тоді "холостих" пестощів буде значно менше. Довіряйте один одному. Буквально беріть оргазм у свої руки та губи, і він не забариться.

Читайте найоперативніші новини "МБ" у Facebook і Telegram
Редактор: Аліна Книжник
18-08-2019, 01:01
Коментарів 0 Переглядів 4 338

Теги -


Захисник загинув під час контрнаступальної операції на Донеччині
Великописарівська громада Сумської області перебуває під сильним обстрілом

Відсьогодні, 24 квітня, на 10 пунктах пропуску з Молдовою кожен автобус зможе обрати час перетину кордону
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі


Захисник загинув під час контрнаступальної операції на Донеччині


Вирок суду – читати класику. Блог Юлії Пацаранюк
Чоловіка, який обікрав сестру, зобов'язали прочитати "Кайдашеву сім’ю" І.Нечуя-Левицького
“Красиве, спокійне, проєвропейське місто”. Блог Галини Олійник
Віталій Кім поділився враженнями від Чернівців та поміркував, на що зараз слід витрачати бюджетні кошти.
Кому дісталися гуманітарні швидкі допомоги – секрет: чому посадовці на Буковині не готові це розказати
Державні відомства приховали інформацію про отримувачів дорогих авто з Італії під приводом "обмеженого доступу"
ВІДЕО Переглянути все відео

До церкви приходьте на всю Великодню службу, щоби відчути велич свята, радить єпископ Феогност

Міжнародна програма з ефектом особистої присутності за участі європейських артистів цирку та героїчного артиста, що отримав поранення під Бахмутом.

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.

У "Магістраль" ви будете навчатися з висококваліфікованими інструкторами, які підготують вас до будь-яких дорожніх ситуацій. Наші автомобілі відповідають найвищим стандартам безпеки, а навчання проводиться за сучасними методиками, що забезпечує вам не лише отримання водійського посвідчення, але й практичні навички, необхідні для безпечного водіння.