RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

25 грудня 2009 року в м. Чернівцях у формі Молодіжної громадської організації був заснований спортивний клуб, який завдяки професійному тренерському складу, ставав все популярнішим. Сьогодні клуб “Лідер” налічує близько 400 спортсменів різного віку – від 5 до 60 років.

Серед них як починаючі, так і досвідчені спортсмени високого рівня – володарі чорних поясів, чемпіони Світу та Європи.

Спортивний клуб “Лідер”: завжди на крок попереду! (на правах реклами)


Основним профілюючим видом спорту клубу є карате (тренера: Пікулін О. С., Лазоренко А. М.), з часом, після заснування почали викладатись такі види спорту як: фітнес (тренер: Ільчишина А.), кікбоксинг (тренер: Леоненко В. В.), MMA (тренер: Лазоренко Д. М.). У 2013 року в рамках програми Української Федерації Карате “Карате для людей з інвалідністю” в СК "Лідер" почали діяти групи, в яких мають можливість безкоштовно тренуватись майбутні каратисти з вадами слуху.

СК “Лідер” є членом Української федерації Карате (офіційним представником Всесвітньої Федерації Карате (WKF)), визнаної Міжнародним олімпійським комітетом та української федерації змішаних єдиноборств MMA України.

Спортивний клуб “Лідер”: завжди на крок попереду! (на правах реклами)


Кікбоксінг – будь у формі!


У трьох залах спортивного клубу "Лідер" проводяться заняття з кікбоксінгу для юнаків і чоловіків. Загальна кількість спортсменів з цього виду єдиноборства налічує приблизно 50 осіб.

Кікбоксінг – вид спорту, в якому поєднуються техніка і правила боксу з прийомами східних єдиноборств (удари ногами, підсічки, кидки і т.д.). У широкому сенсі слова під кікбоксінгом іноді розуміють різні бойові єдиноборства, правила яких дозволяють удари руками і ногами з використанням екіпіровки та боксерських рукавичок.

Спортивний клуб “Лідер”: завжди на крок попереду! (на правах реклами)


Регулярні тренування в клубі "Лідер" дозволять завжди перебувати в хорошій фізичній формі і відчувати себе впевнено. Під час тренувань задіяні всі м'язи тіла.

Спортивний клуб "Лідер" відкритий для всіх прихильників здорового способу життя. Ми ділимося добротою, ввічливістю і турботою з кожним!

Спортивний клуб “Лідер”: завжди на крок попереду! (на правах реклами)


Адреси залів:

1. м. Чернівці, вул. Воробкевича, 19; школа № 27 (Спортивний клуб "Лідер").
2. с. Кам'яна, Сторожинецького р-ну, Кам'янецька школа (Спортивний клуб "Лідер").
3. м. Чернівці, вул. Коперника, 6 (Спортивний клуб “Лідер”).
4. м. Чернівці, вул. Хотинська 43 ТРЦ "Панорама" (2 поверх), (Спортивний клуб "Лідер")
5. м Чернівці, вул. Руська 253-Б
6. с. Лужани, Кіцманський район школа (Спортивний клуб Лідер)
7. м. Чернівці, Театральна площа, 6, Будинок офіцерів (4 поверх, зал "Move On")
8. м. Чернівці, вул. Героїв Майдану 57 ("Kinder Life")
9. с. Шилівці (ЗОШ), с. Клішківці (ЗОШ), с. Колінківці (ЗОШ), Новоселицький район
10. м. Чернівці, вул. Кошового, 75 (Спортивний клуб "Лідер")


Спортивний клуб “Лідер”: завжди на крок попереду! (на правах реклами)


Досягнення і перемоги вихованців клубу:

1) Paris Open 2016, France – Karate 1 Premier League

Це найпрестижніший етап Прем’єр-ліги Карате 1.
Чоботар Валерій – 3 поєдинки, 2 перемоги
Антонюк Андрій – 2 поєдинки, 1 перемога.

2) Чемпіонат Європи серед кадетів, юніорів та молоді

У складі молодіжної збірної України з карате СК "Лідер" представляла спортсменка Гвелісіані Гванца (14-15р. + 54кг). Провела 2 поєдинки, 1 перемога.

3) Zvyagel Open 2016, м. Новоград-Волинський

450 учасників з 26 українських та 1-го білоруського клубів. СК "Лідер" представляло 11 спортсменів, які в загальному результаті заняли 3 загальнокомандних місця (6 золотих, 2 срібні і 2 бронзові нагороди).

4) Sharm El-Sheikh 2016, Egypt – Karate 1 Premier League

Одна із серії турнірів, що проводить Всесвітня організація карате (WKF). На цьому турнірі з СК "Лідер" взяли участь такі спортсмени: Чоботар Валерій (2 поєдинки, 1 перемога), Ончуленко Микита (3 поєдинки, 2 перемоги), Антонюк Андрій (1 поєдинок), Шехтер Євгенія (1 поєдинок), Шехтер Сергій (1 поєдинок).

Спортивний клуб “Лідер”: завжди на крок попереду! (на правах реклами)


5) World Cup Karate 1 – Lasko

Один із етапів серії Karate, що проходив у Словенії.
Представники СК "Лідер": Чоботар Валерій, Ончуленко Микита, Антонюк Андрій. Результати: Чоботар Валерій посів 5 місце – 84кг; у складі чоловічої команди з куміте Чоботар Валерій та Ончуленко Микита посіли 3-тє місце (провели 4 поєдинки, 3 перемогли).

6) Hungarian Tatami Karate Cup, Угорщина, м. Будапешт.

СК "Лідер" взяв участь у турнірі невеликою командою. В загальному результаті 4 золотих, 4 срібних та 8 бронзових нагороди.

7) Karate 1 Premier League – Rotterdam 2016

Один із етапів Прем’єр-ліги, проходив у Нідерландах. Участь у турнірі взяло 770 спортсменів із 35 країн. СК "Лідер" представляв Чоботар Валерій (3 поєдинки, 2 перемоги).

8) USA Open 2016, Ozawa Cup, I Las-Vegas, USA

Престижний турнір, на який з’їжджаються одні з найсильніших каратистів світу. СК "Лідер" представляли: Чоботар Валерій, Скрипник Сергій та Яковенко Ілона. Скрипник Сергій на USA Open посів 1 місце (16-17р.) та на Ozawa Cup 2 місце; Чоботар Валерій на USA Open (18+, -84кг) посів 2 місце поступившись італійцю (4 поєдинки, 3 перемоги) та в категорії Open посів 3 місце (4 поєдинки, 3 перемоги), на Ozawa Cup посів 1 місце (18+); Яковенко Ілона на Ozawa Cup посіла 3 місце 12-13р.

9) Karate 1 Premier League – Zalzburg 2016

Також одна із серій Карате 1, що проходила в Австрії. Вважається одним із найпрестижніших турнірів серії Карате 1. СК "Лідер" представляв Чоботар Валерій, який виборов 3 місце в категорії -84кг, провівши 5 поєдинків і 4 із них виграв.

Спортивний клуб “Лідер”: завжди на крок попереду! (на правах реклами)


10) Elizabeth Cup 2016

СК "Лідер" на турнірі, що проходив у Будапешті (Угорщина) представляло 6 спортсменів. У загальному результаті – 1 золото, 4 срібла та 2 бронзи.

11) Chernivtsi Cup 2016

23 квітня 2016 року в м. Чернівцях пройшов міжнародний турнір з карате (WKF) "Chernivtsi Cup 2016", у якому взяло участь більш ніж 466 спортсменів, які представляли 33 клуби від трьох держав. У скарбниці нагород “лідерців” є 10 золотих, 8 срібних та 11 бронзових нагород та перше загальнокомандне місце.

Спортивний клуб “Лідер”: завжди на крок попереду! (на правах реклами)



Шукайте нас у соцмережах:

Instagram: sc_leader
Facebook: www.facebook.com/SCL.team
VK: vk.com/sport_club_leader

Контактні номера телефонів: 050 206 00 89, 050 577 12 40

www.leader-team.com.ua
Редактор: Марія Фернюк
27-04-2016, 20:20
Коментарів 0 Переглядів 13 504

Теги -

“Буковинка” втретє поспіль взяла гору над “Балтою” та здобула бронзові медалі Суперліги-Дмарт сезону 2023/24
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні



Вирок суду – читати класику. Блог Юлії Пацаранюк
Чоловіка, який обікрав сестру, зобов'язали прочитати "Кайдашеву сім’ю" І.Нечуя-Левицького
“Красиве, спокійне, проєвропейське місто”. Блог Галини Олійник
Віталій Кім поділився враженнями від Чернівців та поміркував, на що зараз слід витрачати бюджетні кошти.
Кому дісталися гуманітарні швидкі допомоги – секрет: чому посадовці на Буковині не готові це розказати
Державні відомства приховали інформацію про отримувачів дорогих авто з Італії під приводом "обмеженого доступу"
ВІДЕО Переглянути все відео

До церкви приходьте на всю Великодню службу, щоби відчути велич свята, радить єпископ Феогност

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.

Міжнародна програма з ефектом особистої присутності за участі європейських артистів цирку та героїчного артиста, що отримав поранення під Бахмутом.

У "Магістраль" ви будете навчатися з висококваліфікованими інструкторами, які підготують вас до будь-яких дорожніх ситуацій. Наші автомобілі відповідають найвищим стандартам безпеки, а навчання проводиться за сучасними методиками, що забезпечує вам не лише отримання водійського посвідчення, але й практичні навички, необхідні для безпечного водіння.