RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

* На правах реклами

Часто можна натрапити на твердження, що носити окуляри – дороге задоволення. Та так вважати можуть лише ті, у кого добрий зір, а отже вони не усвідомлюють, як багато при його порушеннях означає цей аксесуар. Адже справді якісні окуляри здатні позбавити людину дискомфорту та дозволити сприймати світ без будь-яких обмежень. Тож ті, кому життєво необхідно та важливо підтримувати гостроту зору і водночас не дозволяти знижуватись йому ще більше, ніколи не економлять на такій покупці. Навпаки ж – обирають не лише кращі лінзи, а й добротні оправи, які часто бувають значно дорожчими від скелець. Чим це пояснюється і як правильно обирати окуляри, нам розповіли в салоні Cristals Optic.



Лінзи бувають дешевшими за оправи: чому так буває?


Раніше головним аспектом у виборі окулярів була якість лінз, зовнішній вигляд та характеристики оправи були не такими й важливими. Зараз же тенденції змінилися, – пояснює офтальмолог салону Cristals Optic. – Погодьтеся, хочеться не лише добре бачити, а й гарно виглядати в окулярах. До того ж бажано, щоб це аксесуар не викликав незручностей та був зовсім не відчутним на вухах чи носі. Саме тому сьогодні виробники підходять дуже акуратно й творчо до виготовлення оправ, а їхній модельний ряд дуже широкий та оригінальний.

Наприклад, в нашому салоні є лінзи максимум десятьох найбільш популярних виробників (Carl Zeiss, і Rodenstock, і Essilor, і Hoya, і Tokai, і Seiko), а от оправ представлено кілька десятків брендів – від бюджетних варіантів до моделей преміум класу. І фаворитами продажів не є дешеві пластмасові вироби, покупці радше вибирають середню цінову категорію. Це пояснюється тим, що оправи відомих європейських марок характеризуються зносостійкістю, довговічністю та довершеністю. Хоч вони часто дорожчі за лінзи, їх обирають за вагомі технічні характеристики – вони добре вигинаються, не тріскають при падінні, із них не випадають з’єднувачі, вони міцно утримують скельця, не втрачають колір і не стираються, не деформуються і дуже компактно складаються в футляр. Частими є випадки, коли лінз швидше зношуються і розбиваються, ніж оправи. Майстри нашого салону за наявності лінз протягом 20 хвилин здійснюють їхню заміну. А щоб замовлення окулярів було не таким стресовим для гаманців наших клієнтів, у салоні завжди знайдуться акційні пропозиції, а пенсіонери та військовослужбовці на постійній основі у нас мають змогу користуватися знижкою в 20% на оправи.



Як же правильно обрати оправу окулярів?


Як правило, лінзи ми обираємо за рекомендацією лікаря. Це стосується як і їхньої діоптрійності, так і виробництва. Коли ж приходить час підбирати оправу, очі розбігаються, – ділиться консультант салону Cristals Optic.Щоб вибір був вдалим, а наш покупець задоволеним, ми рекомендуємо дотримуватися простих правил:

1. Не варто обирати оправи в інтернет-магазинах. Такий елемент потребує примірки. Лише, добре роздивившись на себе в дзеркалі, можна вважати, що виріб підходить.

2. Зважати на форму обличчя і гармонійність оправи із нею. Не рекомендовано до круглого обличчя обирати надто вузькі або безобідкові моделі, а для овального – масивні та великі.

3. Бажано не експериментувати із кольорами. Якщо обираєте оправу для щоденного носіння, варто обирати моделі класичних кольорів – чорного, сірого, синього або білого. Яскраві моделі підійдуть для діток або для носіння влітку.

Також важливо, щоб оправа добре трималася на обличчі – не ковзала при рухах голови, не тиснула на перенісся та не стискала скроні. Якщо неправильно підібрати форму та розмір окулярів, людина відчуватиме дискомфорт – запаморочення, важкість і втому в очах, головний біль, – пояснюють у салоні Cristals Optic.

– Звісно, це лише базові рекомендації. Кожна людина особлива, тому обирати оправу треба дуже зважено. Не слід боятися запитувати, чи гармонійно виглядає виріб на обличчі. Ми завжди відкриті до роботи з клієнтами, адже хочемо, щоб окуляри приносили їм не лише користь, а й комфорт та задоволення.

Адреса: м. Чернівці, вул. Ентузіастів, 2-з
Т.: 0961668924
Instagram: cristals_optic


Редактор: Марія Фернюк
22-08-2022, 15:48
Коментарів 0 Переглядів 3 596

Теги -

Художник Іван Салевич задонатив Віолетті суму на цілий дрон-камікадзе

За вчинене фігуранту загрожує до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні



Чому про гуманітарні швидкі допомоги з Італії мовчать фігуранти справи?

Швидкі допомоги нібито направили на фронт, але доказів цьому ніхто не хоче надавати
ВІДЕО Переглянути все відео

Живуть весело, дружно й ніколи не сваряться

"Країна Мрій" – це справжня казкова територія з сучасними атракціонами на будь-який смак. Тут є багато цікавого: велика батутна арена, лазертаг, лабіринт, інтерактив, ніндзя-парк, тарзанка та багато іншого. Для наймолодших гостей є спеціальна дитяча зона з атракціонами, адаптованими до їхнього віку.

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.

Втомлюєтеся від нудного перебування в чергах для проходження медичного огляду? Ми маємо для вас відмінну новину! Тепер у Чернівцях доступна нова послуга - медичний огляд, який займе менше 30 хвилин!