RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

Гороскоп на 14 червня 2021 всіх знаків Зодіаку: зривання масок та заборонені знайомства

У понеділок, 14 червня (4-5 місячний день), у житті знака Зодіаку Телець з деяких людей можуть бути зірвані маски. Близнюкам гороскоп на 14 червня 2021 року прогнозує загрозу болісних снів та хвороб.

Астропрогноз порадив Близнюкам не вкладати у щось великі суми, пише Главред.



Незвичайний прогноз складено для Овнів – їм зірки рекомендують уникати знайомства з Тельцями та Левами.

Прогноз на понеділок для представників водної стихії – Раків (22.06 – 22.07), Риб (19.02 – 20.03), Скорпіонів (24.10 – 22.11)

Гороскоп на 14 червня Скорпіон

Відносини з тими, хто вас оточує, можуть бути гармонійними. Можете спробувати захистити себе від проблем, які постійно збираються, і від суєти. Варто знизити темп й подивитися на те, що діється навколо.

Можна когось запросити до себе чи сходити до когось у гості. Завдяки спілкуванню можна позбутися непорозумінь, які виникли у сімейних, партнерських чи любовних стосунках.

Гороскоп на 14 червня 2021 року – Рак

Можливо, доведеться розв'язувати питання, пов'язані з грошима. Готуйтеся до того, що доведеться розбиратися з невеликими домашніми проблемами. У вас можуть з'явиться сили й час на те, щоб дати оцінку позитиву та негативу. Якщо хочете підняти настрій та наповнити душу спокоєм і радістю – поділіться увагою з дітьми.

Гороскоп на 14 червня 2021 – Риби

Хороший день для того, щоб щось придбати. Можете купити щось корисне. Оновлення можуть стати плідними. Ви можете зібрати життєві сили й направити їх у потрібну сторону.

Якщо хочете отримати серйозні плоди – будьте доброзичливі до тих, хто поруч, "не вимикайте" привабливість, проявляйте креативність у справах та не бійтеся насичених почуттів. Можна щось переставити вдома чи розпочати ремонт.

Прогноз на понеділок для представників земної стихії – Козерогів (22.12 – 20.01), Дів (23.08 – 22.09) та Тельців (21.04 – 20.05)

Гороскоп на 14 червня для Козерога

Можете розраховувати на те, що ваш день буде сприятливим. Ви зможете легко зробити реальністю свої задуми. Робочі перспективи можна зробити ширшими. Якщо у вас є різні проблеми – можете рішуче за них братися. Справи краще робити по черзі. Не час для глобальних завдань.

Можлива несподіванка, через яку в особистому житті можливі негативні зміни. Якщо часто будете зайняті та не станете приділяти час сім'ї – рідні будуть вами незадоволені.

Гороскоп на 14 червня 2021 року – Телець

День може бути критичним. Тверезо оцінюйте те, що відбувається. Варто їсти пісну їжу. Зірки порекомендували утримання. Під час спілкування необхідно бути стриманими. Чекайте на запрошення у гості до людей, які не входять у ваше вузьке коло спілкування.

Можуть бути зірвані маски. Можна побачити у людях найгірше. Якщо будете розважливі й проявите витримку – можете розраховувати на успіх у нових справах.

Гороскоп на 14 червня 2021 – Діва

У вашому житті очікується сприятливий день. Те, що ви планували, легко можна зробити реальністю. Якщо будете співпрацювати з кимось у робочій сфері – чекайте на успіх. Загрожує одна неприємність – ви можете посваритися з людиною з близького оточення. Якщо не хочете, щоб конфлікт був тривалим, – варто бути тактовними й мудрими. Вечір найкраще провести на свіжому повітрі.

Прогноз на понеділок для представників повітряної стихії – Терезів (24.09 – 23.10) Водоліїв (21.01 – 18.02), Близнюків (21.05 – 23.06)

Гороскоп на 14 червня – Водолій

У робочій сфері та в особистому житті необхідно контролювати все, що відбувається, і проявляти обачність. Вас не прикрасить надмірна ощадливість. Ви можете серйозно витратитися, загрожують втрати.

Ви можете дуже багато витрачати через те, що почали вести відкритіший спосіб життя. Можливо, потрібно буде витратитися на дітей чи літніх родичів.

Гороскоп на 14 червня 2021 року – Терези

Очікується підйом у творчій сфері життя. Любовний фронт може бути насичений подіями, які будуть вам цікаві. Через несподівану новину ви можете відволіктися від особистого життя. Можлива зустріч зі старими знайомими.

Присвятіть вечірній час собі. Варто побути наодинці з собою – посидьте у тиші зі своїми думками. Можна розібратися зі справами та проблемами, які було відкладено.

Гороскоп на 14 червня 2021 – Близнюки

Можна прокинутися, космічна енергія може змінитися. Загрожують фізичні неприємності – вас можуть мучити сни, є загроза хвороби. Можливо, доведеться розв'язувати грошові питання. Готуйтеся до домашніх клопотів.

Не варто у щось вкладати великі суми. Краще не купувати щось велике. Постарайтеся не виділятися з оточення, відмовтеся від ризику та авантюр. Якомога менше спілкуйтеся та не знайомтеся з випадковими людьми. Якщо будуть проблем, можливо, варто піти на компроміси.

Прогноз на понеділок для представників вогняної стихії – Львів (23.07 – 22.08), Стрільців (23.11 – 21.12) та Овнів (21.03 – 20.04)

Гороскоп на 14 червня – Лев

Варто готуватися до дуже несприятливого дня. Можуть навалитися відкладені справи та невирішені проблеми. Вам загрожує перевірка – можливо, необхідно буде показати, що ви міцні духом та відважні. Випробуванням потрібно сміливо йти назустріч. Якщо не зробите цього – ситуація може загостритися до межі.

Успішність нових справ у ваших руках – знадобляться розсудливість та витримка. Коли будете щось робити – "не вимикайте" обережність та уважність, оскільки є загроза травм.

Гороскоп на 14 червня 2021 року – Стрілець

Ви можете марно на щось сподіватися. Обіцянки можуть бути помилковими. Загрожують зваблювання. Відмовтеся від активності у комерційній сфері – ви можете зазнати втрат. Ситуація у грошовій сфері може стати не такою райдужною.

Можливо, доведеться несподівано на щось витратитися. Якщо будете надто активно спілкуватися – можете зіткнутися з неприємностями. Варто вичікувати.

Гороскоп на 14 червня 2021 – Овен

День може бути двоїстим. До обіду задумане можна легко втілити у життя. Можете звертатися до керівництва та співпрацювати з партнерами. Після обіду можливий негатив. Вам загрожують грошові втрати, ви можете опинитися у незручному становищі. Не варто знайомитися з Тельцями та Левами.

Вечірній час найкраще провести на свіжому повітрі.

Читайте новини "МБ" у Facebook | Telegram | Viber | Instagram
Редактор: Анна Семьонова
14-06-2021, 00:01
Коментарів 0 Переглядів 2 119

Теги -

За вчинене фігуранту загрожує до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

За ці гроші куплять квадрокоптери
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні



Чому про гуманітарні швидкі допомоги з Італії мовчать фігуранти справи?

Швидкі допомоги нібито направили на фронт, але доказів цьому ніхто не хоче надавати
ВІДЕО Переглянути все відео

Живуть весело, дружно й ніколи не сваряться

"Країна Мрій" – це справжня казкова територія з сучасними атракціонами на будь-який смак. Тут є багато цікавого: велика батутна арена, лазертаг, лабіринт, інтерактив, ніндзя-парк, тарзанка та багато іншого. Для наймолодших гостей є спеціальна дитяча зона з атракціонами, адаптованими до їхнього віку.

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.

Втомлюєтеся від нудного перебування в чергах для проходження медичного огляду? Ми маємо для вас відмінну новину! Тепер у Чернівцях доступна нова послуга - медичний огляд, який займе менше 30 хвилин!