На Глибоччині виготовляють для військових борщі та супи
Борщі та супи для військових виготовляють на Глибоччині.
Як повідомив Вадим Рудий, голова Глибоцького клубу органічного землеробства, члени цього громадського об’єднання готують для бійців АТО сухі вітамінні борщові та супові набори.
- У польових умовах для приготування потрібно мінімум часу, щоб приготувати поживну першу страву: вийняв з мішечка сушені овочі – і в окріп, - каже В. Рудий. - Для цього використовують буряки, моркву, часник, цибулю, раніше заготовили сухі помідори, солодкий перець, листя петрушки, селери, порею.
До цієї благодійної справи долучилися й волонтери та селяни. Припаси люди приносять у громадське формування “Козацька варта”, яке знаходиться у приміщенні Народного райцентру.
Повернутися назад