DataLife Engine > Новини Чернівців > На Буковині реанімували м’ясокомбінат

На Буковині реанімували м’ясокомбінат

На Буковині реанімували м’ясокомбінат

У Малому Дихтинці Путильського району відновило діяльність приватне сільськогосподарське підприємство “Ватра плюс”.

Про це повідомляє molbuk.ua

Це м’ясокомбінат малої потужності, що приймає на забій худобу від місцевого населення.

Як повідомив директор підприємства Ігор Андрушко, придбано нове устаткування, холодильні камери, рефрижератор. В день тут приймають до двадцяти тварин.

Колектив – вісім осіб. Туші тварин на подальшу переробку відправляють до Новоселиці. Якщо виробничий процес буде нормальним, то невдовзі на підприємстві запрацює і цех з переробки м’яса.



Повернутися назад