DataLife Engine > Новини Чернівців / Життя > На Буковині директор підприємства випустив ковбасу зі своїм іменем

На Буковині директор підприємства випустив ковбасу зі своїм іменем

На Буковині директор підприємства випустив ковбасу зі своїм іменем

На ринку Буковини з’явився новий вид продукції – ковбаса “Шкуматівська”, яку нещодавно презентувало ДП “М’ясо Буковини”, що у Новоселиці.

Назва її походить від імені керівника підприємства Володимира Шкуматова. Виготовляється вона з натурального м’яса та спецій і нагадує щось спільне між салямі і шинкою, повідомляє кореспондент molbuk.ua

Одночасно зі “Шкуматівською” підприємство налагодило виробництво напівкопчених ковбас “Банкетна” і “Рублена”, зроблених під домашню ковбасу.



Повернутися назад