Сироварня на Буковині за три роки виготовила близько 20 тонн сиру
Сироварня "Добрі ґазди", що у Глибоцькій громаді, менш як за 3 роки виготовила близько 20 тонн сиру. Підприємство у селі Михайлівка 2018 року постало на місці старої занедбаної лазні.
Облаштували його за кошти громади, Австрійської Агенції Розвитку та Програми Розвитку ООН, повідомляє Чернівецька ОДА.
{reklama}
"Наша сироварня процвітає. Тут виготовляють сири за голландською, австрійською та італійською технологіями. Наразі це не лише місце буковинського смаку, її також включено до одного із найпопулярніших туристичних маршрутів Чернівецької області", – сказав голова Глибоцької територіальної громади Григорій Ванзуряк.
Сири на підприємстві виготовляють кваліфіковані технологи, яких навчали європейські спеціалісти. Також працівники переймають досвід у найкращих українських сироварів. Унікальні смаки вони творять на сучасному обладнанні, впроваджуючи власні методики сироваріння.
Читайте новини "МБ" у Facebook | Telegram | Viber | Instagram
Повернутися назад